Image
Nicklas Schmidt lämnar SLP och startar Nicani Affärsutveckling.
Nicklas Schmidt lämnar SLP och startar Nicani Affärsutveckling. Bild: Nicani

SLP-profil lämnar för att starta eget

Karriär Nicklas Schmidt var med redan från start när fastighetsbolaget Swedish Logistic Property köpte och påbörjade utvecklingen av sina första fastigheter i mars 2019 och har fram tills september varit ansvarig för affärsutveckling inom bolaget, men väljer nu att lämna detta uppdrag. I oktober startar han upp Nicani, ett nytt konsultbolag med inriktning på affärs- och fastighetsutveckling.
Publicerad den 2 Oktober 2023

Nicani ska genom utveckling av nya och befintliga fastigheter erbjuda spännande affärsmöjligheter för fastighetsägare, byggföretag och hyresgäster.
Stort fokus kommer att finnas kring uthyrning och nyetableringar men även uppdrag kopplat till nybyggnadsprojekt, det framgår av ett pressmeddelande.

– Min tid på SLP har varit jättebra och att få vara med på resan som bolaget har gjort är såklart inspirerande. Det blir en ny och spännande möjlighet att även kunna samarbeta med andra intressanta bolag och segment, samtidigt också en ny kul utmaning, säger Nicklas Schmidt i en kommentar.

Nicani kommer att arbeta med flera typer av kommersiella fastigheter.

Tidigare har Nicklas Schmidt framför allt arbetat inom segmentet logistikfastigheter med bakgrund som affärsutvecklare på både Catena och Tribona.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Swedish Logistic Property på Branschguiden

Swedish Logistic Property äger, bygger och utvecklar fastigheter med inriktning på lager, logistik och industri.

I nära samarbete med Hyresgäster skapas effektiva och anpassade lokaler utifrån verksamheters behov och önskemål, där vi strävar efter att vara en partner som kan bidra till våra Hyresgästers utveckling och framgång.

Genom att regelbundet arbeta med att modernisera och effektivisera våra fastigheter så spar vi energi, sänker driftkostnader och givetvis värnar om vår miljö.

Med erfarenhet av fastigheter och affärer i olika bolag, ett stort kontaktnät...

Läs mer om Swedish Logistic Property på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Blir ny börs-vd: "Kul och spännande och så klart en utmanande ny dimension"

Bolag Cibus har funnit efterträdaren till Sverker Källgården. Ny vd från mitten av januari blir Christian Fredrixon. För Fastighetssverige berättar styrelseordförande Patrick Gylling varför valet föll på Christian Fredrixon och Fredrixon själv berättar om sin nya roll, och ger sin syn på bolaget och marknaden.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige