Image
SLP tecknar nytt avtal.
SLP tecknar nytt avtal. Bild: SLP

SLP förlänger hyresavtal med sju år och bygger till i Helsingborg

Uthyrning SLP har tecknat avtal med Beulco Holding avseende förlängning och utökning av befintligt hyresavtal för fastigheterna Förtennaren 5 och 12 i Helsingborg. Beulco Holding har bedrivit sin verksamhet i fastigheterna sedan 1988.
Publicerad den 14 Mars 2023

Utökningen av hyresavtalet mellan SLP och Beulco Holding avser en tillbyggnad om ca 1 000 kvm vilket innebär att den totala uthyrningsbara ytan uppgår till ca 5 300 kvm. Årshyran efter tillbyggnad uppgår till 4,8 mkr och är fullt indexerad.

– Vi är mycket glada över att Beulco-gruppen valt att förlänga sitt befintliga hyresavtal med sju år, till utgången av 2032. Det känns också väldigt bra att vi kan erbjuda våra hyresgäster att växa inom befintlig fastighet genom tillbyggnad. Det är i linje med vår strategi att förädla befintliga fastigheter. Tillbyggnaden beräknas vara klar under första kvartalet 2024, säger Peter Strand, frånträdande vd för SLP.

– Beulco-gruppen är specialister på VVS-lösningar och våra framgångar bygger på genuint intresse och engagemang för våra kunder. Detta delar vi med ett flexibelt och snabbfotat SLP vilket ger oss trygghet för framtiden. Med större yta på samma adress kan vi investera i fortsatt tillväxt, säger Mats Sjöström, vd för Beulco.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Swedish Logistic Property på Branschguiden

Swedish Logistic Property äger, bygger och utvecklar fastigheter med inriktning på lager, logistik och industri.

I nära samarbete med Hyresgäster skapas effektiva och anpassade lokaler utifrån verksamheters behov och önskemål, där vi strävar efter att vara en partner som kan bidra till våra Hyresgästers utveckling och framgång.

Genom att regelbundet arbeta med att modernisera och effektivisera våra fastigheter så spar vi energi, sänker driftkostnader och givetvis värnar om vår miljö.

Med erfarenhet av fastigheter och affärer i olika bolag, ett stort kontaktnät...

Läs mer om Swedish Logistic Property på Branschguiden

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

EU-satsning för energieffektiva bostäder testas i Göteborg

Energi/miljö Ett nytt EU-projekt, ThumbsUp, ska utveckla och demonstrera energilagringslösningar i bostäder. Projektet, som involverar 19 företag, universitet och forskningscentra, koordineras av Veolia i Spanien, medan svenska Johanneberg Science Park samordnar hur lösningen ska testas. Detta sker i Göteborg på HSB Living Lab, en av tre demonstrationsplatser.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige