Image

Skravelberget fullt uthyrt

Uthyrning Newsec har för Alectas räkning tecknat två långa hyresavtal om cirka 700 kvadratmeter kontor i fastigheten Skravelberget Större 19 på Östermalm i Stockholm. Fastigheten är därmed fullt uthyrd.
Publicerad den 25 Januari 2013

De nya hyresgästerna är Expedia Sweden och DG Communication.

Fastigheten, som är byggd på 60-talet, har det senaste året totalrenoverats till toppmoderna kontor vilka uppfyller alla krav på tillgänglighet och hög teknisk standard.

Newsec erhöll under 2011 uppdraget att utveckla och uppgradera fastigheten Skravelberget Större 19 som är centralt belägen i Stockholms innerstad på Ingmar Bergmans gata.

- Vi utvärderade allt ifrån mer utdragna detaljplanändringar till minimal byggnadspåverkan med kvarsittande hyresgäster för att finna det mest värdehöjande alternativet. Fastigheten är nu fullt uthyrd och erbjuder representativa lokaler med hög funktionalitet, yteffektivitet och flexibilitet, säger Peter Liderås, Chef för fastighetsutvecklin och projekt vid Newsec Asset Management.

Alla installationssystem har bytts ut i fastigheten som kommer att klassas som miljöbyggnad och totalt omfattar cirka 4 500 kvadratmeter.

Bland hyresgästerna finns Cornerstone Real Estate, Creades, IMG Sweden, Kasthall Mattor & Golv och Wide narrow med flera. De sista inflyttningarna sker i maj 2013.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sparbössan växer – på egna villkor

Bolag Sparbössan är väldigt selektivt som fastighetsbolag: Fastigheterna i portföljen bör ha ett kulturhistoriskt eller arkitektoniskt värde. Så när vd Sara Östmark pratar om att bolaget är inne i en "tillväxtresa", ja, då är det tillväxt på egna villkor och i egen takt. – Det handlar om vilken typ av organisation man vill jobba i, berättar hon för Fastighetssverige.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige