Image

Sju nya till Catella – en tidigare konsult-vd

Karriär Catella rekryterar sju nya medarbetare till kontoren i Stockholm, Göteborg och Malmö. Magnus Lange, tidigare vd för Cushman & Wakefield i Sverige, har knutits till verksamheten i Stockholm.
Publicerad den 4 September 2015
Magnus Lange. Bild: Catella
Magnus Lange. Carl Wingmark. Bild: Catella
Carl Wingmark.

- Vi förstärker vår Corporate Finance med nya medarbetare i affärsdrivande roller för att möta en ökad efterfrågan både av kapitalmarknadsrelaterad rådgivning och transaktionsrådgivning. Transaktionsmarknaden är lika stark som förra året och vi ser många initiativ relaterade till kapitalmarknaden. Dessutom är intresset från internationella investerare stort både i Sverige och runt om i Norden. Vår ambition är att genomföra ytterligare rekryteringar under hösten, säger Jesper Bo Hansen, affärsområdeschef för Catellas Corporate Finance i Norden.

Carl Wingmark och Magnus Lange har knutits till verksamheten i Stockholm och kommer båda att arbeta i seniora, affärdrivande roller. Carl Wingmark har närmare 15 års erfarenhet från fastighetstransaktioner- och rådgivning och kommer närmast från PWC, där han har haft flera ledande roller inom PWC:s fastighetsrådgivning.

Magnus Lange har mer än 20 års erfarenhet av fastighetstransaktioner med såväl nationella som internationella investerare och kommer närmast från rollen som Sverigeansvarig på Cushman & Wakefield.

Dessutom har Gustaf Kullenberg, tidigare på Nordea Corporate Finance och Marco Nilsson, Cass Business School i London anställts som analytiker i Stockholm. Jesper Greitz, doktor i fysik, förstärker Catellas researchavdelning.

I augusti började Erik Sveder som är nyexaminerad civilekonom med inriktning mot finans, som analytiker på Catellas Göteborgskontor och Filip Hansson som är nyexaminerad civilingenjör i lantmäteri med specialisering inom fastighetsekonomi har anställts som analytiker i Malmö.

Relaterade artiklar

Ämnen

Catella på Branschguiden

Catella är en ledande corporate finance-rådgivare inom den europeiska fastighetssektorn. Vi erbjuder fastighetsbolag, finansiella institutioner, fastighetsfonder och andra fastighetsägare strategisk rådgivning, kapitalmarknadsrelaterade tjänster och kvalificerad rådgivning vid transaktioner.

Catella är en ledande corporate financerådgivare inom fastighetssektorn, med stora och komplexa transaktioner som specialitet. Våra avancerade rådgivningstjänster kombinerar lång erfarenhet av investment banking med kunskap om lokala fastighetsmarknader och tillgång till internationellt kap...

Läs mer om Catella på Branschguiden

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Efter jätteaffären – redan uppnått rekordvolym för transaktioner

Transaktioner Den enorma affären mellan Heimstaden och Akelius innebär att 2021 redan är ett rekordår vad gäller transaktionsvolym. Fastighetssverige tittar närmare på året som gått och faktorerna bakom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY