Image

Rådgivningen lyfter Catella

Bolag Catella gör ett resultat på 102 miljoner kronor (1) för Q4. Corporate Finance-sidan gör ett resultat på 53 miljoner kronor (9).
Publicerad den 19 Februari 2015

- Koncernens nettoomsättning exklusive IPM ökade med 32 procent under fjärde kvartalet som en följd av förbättringar inom de flesta av våra verksamheter, framförallt inom rådgivningen, säger Knut Pedersen, vd och koncernchef på Catella.

Catella genomförde under Q4 fastighetstransaktioner för 36,1 miljarder kronor (13,0) och under helåret för 73,1 miljarder kronor (50,3).

Corporate Finance-resultatet för helåret uppgick till 80 miljoner kronor (11).

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Pilotprojektets slutsats: Si och så med byggaktörsdrivna detaljplaner

Bygg/Arkitektur Stadsbyggnadsnämnden har i budget för 2020 och 2023 fått i uppdrag av kommunfullmäktige att pröva och utvärdera så kallade byggaktörsdrivna planprocesser. Slutsatserna har nu presenterats i ett utlåtande av stadsbyggnadskontoret, och man kan konstatera att det är högt och lågt i fynden från de tre pilotprojekten som staden använt sig av. Fastighetssverige berättar mer.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige