Image

Ny ledning för Catellas Corporate Finance i Europa

Karriär Catella har utsett Emmanuel Schreder och Jesper Bo Hansen som ansvariga för verksamhetsgrenen Corporate Finance.
Publicerad den 30 Januari 2015
Jesper Bo Hansen. Bild: Catella
Jesper Bo Hansen. Emmanuel Schreder. Bild: Catella
Emmanuel Schreder.

- Jag är mycket glad över att kunna presentera en ny ledning för vår Corporate Finance-verksamhet. Med Emmanuel och Jesper får vi ett ledarskap som kommer att utveckla vårt produkterbjudande och vår organisation. De kommer dessutom att ange en framtida riktning för Corporate Finance. De är båda uppskattade ledare och starka individer som jag personligen har mycket stort förtroende för, säger Knut Pedersen, vd och koncernchef för Catella.

Emmanuel Schreder är sedan 2001 delansvarig för Catellas franska verksamhet. Han har nära 30 års erfarenhet av fastighetsbranschen och är en välkänd profil på den franska och europeiska fastighetsmarknaden. Emmanuel Schreder grundade tillsammans med Stéphane Guyot-Sionnest Catellas franska verksamhet.

Jesper Bo Hansen startade Catellas Corporate Finance-verksamhet i Danmark 2000, som han sedan dess har ansvarat för. Jesper har jobbat över 20 år inom fastighetsbranschen och har en gedigen erfarenhet av kapitalmarknadsrelaterade transaktioner på fastighetsmarknaden i Norden.

Emmanuel Schreder kommer tillsammans med Stéphane Guyot-Sionnest fortsätta att leda den franska verksamheten och Jesper Bo Hansen den danska, parallellt med sina nya roller som ansvariga för verksamhetsgrenen Corporate Finance.

- Den nya ledningen möjliggör ett ökat fokus på affärsutveckling och samarbete mellan både geografiska områden och tjänsteområden. Catella har en ledande position inom rådgivning för fastighetssektorn i Europa. Vårt mål är att ta marknadsandelar inom både rådgivning och kapitalförvaltning inom fastighetssektorn, säger Knut Pedersen.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Catella på Branschguiden

Catella är en ledande corporate finance-rådgivare inom den europeiska fastighetssektorn. Vi erbjuder fastighetsbolag, finansiella institutioner, fastighetsfonder och andra fastighetsägare strategisk rådgivning, kapitalmarknadsrelaterade tjänster och kvalificerad rådgivning vid transaktioner.

Catella är en ledande corporate financerådgivare inom fastighetssektorn, med stora och komplexa transaktioner som specialitet. Våra avancerade rådgivningstjänster kombinerar lång erfarenhet av investment banking med kunskap om lokala fastighetsmarknader och tillgång till internationellt kap...

Läs mer om Catella på Branschguiden

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Så här går affärerna för Croisette

Bolag Fastighetssverige diskuterar med Nesme Jari som är Senior Associate Leasing vid Croisette. Det här arbetar de med just nu, så här ser kontorsmarknaden ut och på det här sättet fyller de upp tomma butikslokaler.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY