Image

Signalistens ombyggnad i Ritorp är nu igång

Bygg/Arkitektur Bostadsstiftelsen Signalistens renoveringsarbete i Ritorp, Solna, inleds idag, med M3 Bygg som generalentreprenör. Arbetet omfattar renovering och stambyten i 212 lägenheter.
Publicerad den 1 Mars 2017

Mellan 2014 - 2015 renoverades totalt 133 lägenheter i Signalistens låghus i Ritorp, Solna, och nu fortsätter arbetet med de resterande husen.

- Det känns bra att arbetet nu kommit igång och jag tror många med mig delar den känslan. Vi måste tänka långsiktigt och de åtgärder som nu ska genomföras är nödvändiga för att vårt bestånd ska vara i bra skick för våra hyresgäster idag och för våra framtida hyresgäster, säger Magnus Nilsson (M), styrelseordförande i Signalisten.

Arbetet omfattar renovering och stambyten i 212 stycken lägenheter. Berörda kvarter är Myran 3, med adresserna Fläderstigen 2-4 och Törnbacken 2, Getingen 1 med adressen Törnbacken 4-8 och Biet 2 med adressen Törnbacken 10. Entreprenaden beräknas vara färdigställd i maj 2020.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Tandläkaren tar amerikanska burgarkedjan till Sverige: "Fastighetsägare kommer kräva att vi kommer"

Handel Den hajpade amerikanska hamburgerkedjan Five Guys kommer till Sverige i höst – och det gör den med hjälp av en svensk tandläkare. Noel Abdayem är serieentreprenören som står bakom NCPA Capital som har fått masterfranchise-rättigheterna för hamburgerkedjan – målet är minst 20 restauranger på fem år varav hälften i Sverige. För Fastighetssverige berättar han om varför han ger sig in i restaurangbranschen, hans långa kärlek till den amerikanska kedjan och risken han tar i att etablera ännu en hamburgerkedja på en redan överhettad marknad.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige