Image

Signalisten utser ny vd

Karriär Per Anders Hedkvist har av styrelsen för på Bostadsstiftelsen Signalisten utsetts till ny vd efter Catarina Johansson Nyman som den 24 oktober lämnar sitt uppdrag.
Publicerad den 14 Oktober 2016

– Jag känner mig väldigt hedrad att ha fått förtroendet att bli vd för Signalisten. Jag ser fram emot att ta mig an de framtida utmaningar som Signalisten och Solna stad står inför och är övertygad om att vi kommer att bygga upp ett bra och givande samarbete, säger Per Anders Hedkvist.

Per Anders Hedkvist kommer närmast från eget konsultföretag med inriktning mot stadsbyggande och infrastruktur. Några av hans tidigare erfarenheter är som vd för Stockholms stads Bostadsförmedlings AB mellan åren 2004-2011 och Trafikdirektör på Stockholm stad/Trafikkontoret mellan åren 2011-2015.

– Vi är glada över att ha fått Per Anders som vd för Signalisten som nu står inför nya utmaningar vilket kommer att innebära nya uppgifter för bolaget. Jag vill också passa på att tacka Catarina för hennes fina insatser. Signalisten är idag ett starkt och välmående bolag med nöjda hyresgäster och en väl fungerande organisation, vilket till stor del är avgående vd:s förtjänst, säger Magnus Nilsson (m), styrelseordförande i Signalisten.

Per Anders Hedkvist tillträder sin nya tjänst som VD på Signalisten den 25 oktober.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Mårten Othérus blir ny vd för Nordr Sverige: "Finns stora möjligheter"

Karriär Efter 19 år i Veidekke och senare det som blev Nordr så har Mårten Othérus haft titlarna regionchef, affärsutvecklingschef och investeringschef. Nu kan han sätta verkställande direktör på meritlistan. Han berättar om hur han vill ta sig an bolagets utveckling framåt.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige