Image

SHH erhåller tre markanvisningar

Bolag SHH avslutar 2016 med ytterligare tre kommunala markanvisningar för totalt cirka 130 nya bostäder i Falun, Kristianstad och Västerås.
Publicerad den 23 December 2016

I Västerås erhöll SHH i december en markanvisning för ett 60-tal bostäder på Nordanby Gärde, cirka tre kilometer utanför Västerås centrum. Detaljplanearbetet påbörjas under första kvartalet 2017 och försäljning och produktion planeras till 2018.

SHH i partnerskap med NCC erhöll i december ytterligare en markanvisning i Hammar utav Kristianstad kommun för totalt cirka 36 radhus. Försäljning och byggstart planeras till hösten 2017.

SHH erhöll därutöver en markanvisning av Falu kommun och redan i januari 2017 påbörjas försäljningen av de 34 bostadsrätterna med NCC som totalentreprenör. Bostäderna är belägna på populära Galgberget, cirka tre kilometer utanför centrala Falun.

- Det känns oerhört kul att avsluta året med ytterligare tre markanvisningar. Falun, Kristianstad och Västerås är för SHH nya orter och som vi ser en långsiktig närvaro i, säger Misha Moeremans d'Emaus, vd för SHH Bostad.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige