Image

Sharam Rahis framtidsvision

Göteborg 400+ På seminariet Göteborg 400+ kommer några av de stora stadsutvecklingsprojekten i Göteborg att presenteras. Men samtidigt som framtidsstaden Göteborg är fylld av storslagna visioner om de attraktiva centrala områdena består en stor del av staden av utanförskapsområden med dåligt rykte. Hur kan trenden vändas? På seminariet Göteborg 400+ kommer Balders vice vd Sharam Rahi – en av stadens mest karismatiska fastighetsprofiler – ge sin vision om framtidens Bergsjön.
Publicerad den 4 April 2017
Sharam Rahi. Bild: Balder
Sharam Rahi.

Framtidsseminariet Göteborg 400+ genomförs på Lindholmen Conference Centre den 30 maj.

Konceptet går ut på att hela seminariet ska handla om Göteborg och stadens fastighetsmarknad som den ser ut från 400-årsjubuiléet i juni 2021 och framåt. Du anmäler dig till seminariet här. Fram till den 15 april har vi ett Boka tidigt-erbjudande; anmäler ni fyra personer från ert företag så betalar ni bara för tre!

Sharam Rahi kom till Sverige som flykting från Iran som 15-åring. Innan han gick in i fastighetsbranschen var han bland annat stå upp-komiker - och hade ett eget tv-program på SVT - och drev kafé i Göteborg.

Han har arbetat på Balder, där han är vice vd, sedan 2005 och ansvarar framför allt för förvaltningen. Hans dragning på Göteborg 400+ kommer att fokusera på stadens utanförskapsområden, framför allt Bergsjön. Som ett led i jubileumssatsningen BoStad 2021 ska Balder bland annat bygga 160 bostäder - varav 70 radhus - i Bergsjön. Vad måste fastighetsägarna, politikerna och invånarna göra för att stadsdelen ska vara attraktiv i framtiden?

Bland övriga talare på Göteborg 400+ märks bland andra SOM-arkitekten Kent Jackson (som föreläser på engelska om hur man bygger världens högsta hus), Ann-Sofie Hermansson, Jonas Ransgård, Ola Serneke och Marcus Rothoff, som är projektledare för Drive Me, Volvos projekt med självkörande bilar.

Du läser mer om talarna här och ser programmet här.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Fastighetskvinnan 2021

Var: Grand Hotel, Stockholm – Vinterträdgården (ingång från Stallgatan/Blasieholmsgatan).

När: 2 september, 09.00 - 16.00

Pris:   5495 kronor exkl. moms (fysiskt deltagande)

4995 kronor exkl. moms (digitalt deltagande)

Du anmäler dig till seminariet här.

Din anmälan är helt ombokningsbar fram till midnatt dagen innan eventet.

Ambitionen är Fastighetskvinnan ska vara det mest inspirerande fastighetsseminariet i Sverige, där framgångsrika förebilder lyfts fram i rätt sammanhang, vilket i förlängningen leder till en bredare och mer jämställd fastighetsbransch - ett affärsseminarium som gör skillnad!

Förutom klassiska business-punkter behandlar seminariet också mångfaldsfrågor i det svenska näringslivet, med fokus på fastighetsbranschen. Unikt för seminariet är att de allra flesta av talarna är kvinnor – manliga talare medverkar endast i punkterna som handlar om jämställdhet och mångfald.

Men Fastighetskvinnan är inte ett event som bara riktar sig till kvinnor. Det riktar sig till alla som vill nätverka, bli inspirerade och uppdaterade om trenderna på fastighetsmarknaden.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet? Kontakta:

Nicklas Tollesson
0705 - 84 14 02
nicklas@fastighetssverige.se

Eddie Ekberg
0736 - 57 43 16
eddie@fastighetssverige.se

Se film från ett tidigare event här:Partners:

 


Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY