Image

”Framtiden är redan här, frågan är vem som når den först”

Göteborg 400+ Digitaliseringen förändrar vårt samhälle och vårt sätt att leva i grunden. Hur ser det digitala Göteborg ut år 2030 och vad innebär detta för fastighetsmarknaden? En av Sveriges främsta digitaliseringsexperter berättar på seminariet Göteborg 400+. - Framtiden är redan här, frågan är vem som når den först, säger Måns Norlin.
Publicerad den 5 Maj 2017
Måns Norlin. Bild: WSP
Måns Norlin.

Seminariet Göteborg 400+ äger rum på Lindholmen Conference Centre den 30 maj. Du anmäler dig till seminariet här.

Fokus för seminariet är Göteborg – fastighetsmarknad och samhällsbyggnad – från 400-årsjubiléet i juni 2021 och framåt.

Den digitala utvecklingen förändrar vårt sätt att leva i grunden. Hur påverkas samhället, boende, arbetsplatserna och den fysiska miljön? Måns Norlin, strategisk rådgivare för stadsplanering och digitalisering på WSP, menar bland annat att digitalisering kan göra omställning till ett hållbart samhälle lönsamt. Hur ser det digitala livet ut år 2030 och på vilka sätt måste fastighetsbranschen arbeta för att tillmötesgå framtidens krav? Vilka nya affärsmöjligheter öppnar sig för dem som når framtiden först?

Du hittar programmet för hela seminariet här och talarna här.

Bland talarna återfinns bland andra Sharam Rahi, Ann-Sofie Hermansson, Ola Serneke och stjärnarkitekten Kent Jackson från Skidmore Owings & Merrill.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Fastighetsmarknadsdagen Västerås

 

Var: Elite Stadshotellet Västerås, Stora Torget, 722 15 Västerås.

När: 29 mars 09.00 - 16.00 (registrering och frukostmingel från 8.15).

Du anmäler dig till seminariet här. (Anmälan stänger torsdag 23 mars 2017)

 

Fastighetsmarknadsdagen är ett heldagsseminarium om fastighetsmarknaden, näringslivsutveckling och framtidens Västerås som arrangeras av branschmagasinen Fastighetssverige och Lokalnytt.

Under seminariet avhandlas ett stort antal aktuella ämnen om den kommersiella fastighetsmarknaden (stadsutveckling, kontorshyresmarknad, bostadsmarknad, retail, transaktionsmarknad m.m.) i Västerås som hjälper dig att ta rätt beslut i framtiden.

I de olika panelerna möter du nyckelpersoner från branschen.

Du kan följa framväxten av årets seminarium på den här sajten – här kommer vi löpande att presentera nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.

Fastighetsmarknadsdagen Västerås arrangeras av Fastighetssverige och Lokalnytt, som också arrangerar seminarierna Fastighetsmarknadsdagen Östergötland (tillsammans med Nulink och näringslivskontoret i Norrköping), Lokalmarknadsdagen (tillsammans med Business Region Göteborg), Fastighetsmarknadsdagen Uppsala (tillsammans med Uppsala kommun), Göteborg 400+, Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering, Fastighetskvinnan, Fastighetsdagarna, Fastighetsmarknadsdagen Örebro, 
Fastighetsmarknadsdagen Stockholm (med tävlingen Sveriges Snyggaste Kontor) och Fastighetsmarknadsdagen Öresund. 

Läs om 2016 års upplaga här.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie@fastighetssverige.se

Nicklas Tollesson
0705-841402
nicklas@fastighetssverige.se

 

Partners:

Mer från Fastighetssverige