Image
Joakim Orthén, vd för Nordic PM.
Joakim Orthén, vd för Nordic PM. Bild: Nordic PM

Sex nya medarbetare till Nordic PM

Karriär Nordic PM växer och förstärker organisationen med sex nya medarbetare inom ekonomi, uthyrning, teknisk förvaltning och HR till huvudkontoret i Stockholm.
Publicerad den 7 Maj 2019
Nordic PM rekryterar sex personer (klicka för att förstora). Bild: Nordic PM
Nordic PM rekryterar sex personer (klicka för att förstora).

Ekonomiavdelningen får tre nya tillskott. Sara Hornelius i rollen som redovisningsekonom kommer närmast från en tjänst hos Capio St:Görans sjukhus som systemekonom och projektledare. Även Elisabeth Aste har rekryterats som redovisningsekonom och har tidigare haft en liknande roll hos Accountor och som ekonomikonsult via Resultat AB. Jelena Basalic har anställts som löneadministratör och ekonomiassistent. Närmast kommer hon från IHM Business School och Fastum AB där hon arbetade som löneadministratör.

Vidare förstärks området lokaluthyrning med Niklas Norlin i rollen som uthyrare. Han har lång bakgrund inom fastighetsbranschen, där senaste tjänst innan Nordic PM var som fastighetsmäklare hos Fastighetsbyrån.

Till den tekniska förvaltningen har Benny Håkansson rekryterats som drifttekniker. Med en gedigen bakgrund inom branschen kommer han senast från en roll som driftchef på Landskrona fastighetsförvaltning AB.

HR-avdelningen stärks också upp i och med rekryteringen av Mathilda Frödeberg. Hon kommer närmast från tjänsten som HR-specialist hos Fonus och kliver nu in i rollen som personalansvarig.

– Det gläder oss att se företaget växa och att få välkomna nya medarbetare att vara med och utveckla Nordic PM, säger vd Joakim Orthén.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Partnertext

Handeln byggde staden – men vad gäller framöver?

Presenteras av Optimal Stadsutveckling

Senast från Fastighetssverige Plus

Ny regionchef syr om Sernekes kostym

Karriär Visionen är ännu inte klar. Inte så konstigt då Markus Arfvidsson enbart hunnit sitta på stolen som regionchef för Serneke Göteborg i några veckor. Hans uppdrag är att stärka bolagets affär och få det att växa på göteborgsmarknaden. Fastighetssverige tog ett samtal om varför han gillar vägar och hur det var att lämna Skanska efter 27 år.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige