Image

Serneke förstärker i Mälardalen

Karriär Serneke fortsätter sin satsning i Mälardalen och anställer fler personer på viktiga positioner. Sedan i maj är Patrik Ahlbin ny arbetschef med ansvar att hämta in nya projekt till företagets byggverksamhet i Eskilstuna- och Västeråsområdet.
Publicerad den 2 Juni 2017
Patrik Ahlbin. Bild: Serneke
Patrik Ahlbin.

Serneke är just nu i full gång med att bygga nya Campus Eskilstuna där 1 000 studenter och 300 medarbetare på Mälardalens högskola ska husera. Ansvarig för detta stora projekt, och för att skaffa nya jobb till Serneke i den expansiva regionen, är sedan några veckor Patrik Ahlbin.

– Serneke är ett mycket intressant företag som jag kände att jag ville vara en del av. Jag ser fram emot att etablera och utveckla Serneke på Eskilstuna- och Västeråsmarknaden, säger Patrik Ahlbin.

Han kommer närmast från en anställning hos WSP Management, men har lång erfarenhet från flera företag i branschen. Han har varit delaktig i en rad byggprojekt i både Västerås och Eskilstuna, bland annat nya Stiga Sports Arena och nya Munktellbadet, som ersätter gamla anrika Sporthallen och badhuset, där Campus Eskilstuna nu växer fram.

– Det är med stor glädje jag välkomnar Patrik till Serneke. Jag ser nu fram emot att kroka arm med honom i syfte att fortsätta stärka vår närvaro i norra och östra Mälardalen, säger Daniel Åstenius, vd på Serneke Bygg.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

SEB:s makroekonom: Riksbanken sänker räntan i maj

Ekonomi/Finansiering Riksbanken genomförde flera räntehöjningar på rad och nu talar en del bedömare om att inflationen kommer ner runt två procent vid halvårsskiftet. Går det att redan nu skymta det ekonomiska ljuset – eller lurar det nya utmaningar runt hörnet? Vad behöver vi tänka på framöver när den ekonomiska verkligheten ser ut som den gör? Marcus Widén, makroekonom på SEB, satte ljuset på detta under Stora proptechdagen i Stockholm.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige