Image

Serafim köper mark vid Österåkers Golfklubb

Transaktioner Serafim Fastigheter förvärvar 35 000 kvadratmeter råmark i Österåker i direkt anslutning till Österåkers Golfklubb. Bolaget avser att tillsammans med kommunen utveckla bostäder i blandad bebyggelse med småhus och flerbostadshus.
Publicerad den 10 September 2018

Österåkers Golfklubb genomför en stor omvandling med målet att utvecklas till en av Skandinaviens mest spännande golfanläggningar där fokus även är mer än bara golf. Världsgolfaren Henrik Stenssons bolag ligger bakom designen av klubbens nya banor där den ena banan är under produktion och beräknas stå färdig under Q3 2019. Österåkers Golfklubb har förutom sina golfbanor byggt padelbanor samt längdskidspår och framöver kommer även andra aktiviteter som löparspår och mountainbikespår med mera att adderas till anläggningen .

– Bostadsläget i anslutning till golfklubben är unikt. Vi ser framför oss en blandning av småhus och flerbostadshus som riktar sig mot en aktiv och hälsomedveten målgrupp i olika åldrar. Handelsområdet i anslutning till golfklubben samt goda kommunikationsmöjligheter bidrar till den helhet som slutkund söker, säger Rickard Jacobsson, vd för Serafim Fastigheter.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Övervägande röd september – SBB återhämtade sig starkt

Lista Merparten av fastighetsbolagen fortsatte att backa på börsen under september månad, men pressade SBB gjorde en stark vändning på slutet och var ett av bolagen som ökade mest under månaden. Här presenterar Fastighetssverige en lista över bolagens prestation under årets nionde månad.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige