Image
Serafim köper i Upplands Väsby.
Serafim köper i Upplands Väsby. Bild: Serafim

Serafim Fastigheter växer i Upplands Väsby

Transaktioner Serafim Fastigheter växer ytterligare och har förvärvat Skälby 2:3 i Upplands Väsby.
Publicerad den 2 Februari 2023

Fastigheten är belägen längst med E4:an med tydligt skyltläge och goda kommunikationer. Fastigheten omfattar 2 900 kvadratmeter mark med en lokalyta på 850 kvadratmeter. Utöver befintlig byggnad finns en generös byggrätt som skapar möjlighet till utveckling tillsammans med befintlig hyresgäst. Hyresgästen är verksam inom smide- och stålkonstruktion och parterna har ett mångårigt hyresavtal.
– Genom detta förvärv stärker vi närvaron på attraktiva lägen inom Stockholms län. Vi följer vår långsiktiga strategi att förvärva och utveckla fastigheter inom lager- och lättindustri med stabila kassaflöden och som dessutom har utvecklingspotential, säger Rickard Jacobsson, vd för Serafim Fastigheter.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Fortfarande inget beslut om Scandinavium

Bygg/Arkitektur Inte heller den här gången kom det ett beslut från kommunstyrelsen i Göteborg om arenans öde. Det rödgröna styrets ansvarige för idrottsfrågor, kommunstyrelsens ledamot Daniel Bernmar (V), säger till Fastighetssverige att förhandlingarna om vilket alternativ man föredrar fortfarande pågår.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige