Image

RW Capital bygger bostäder i Tyresö Strand

Bygg/Arkitektur RW Capital kommer att bygga cirka 60 bostäder på Videvägen i Tyresö Strand.
Publicerad den 27 November 2015

RW Capital AB har köpt ett nybyggnadsprojekt i Tyresö Strand. Detaljplanen är antagen och förväntas vinna laga kraft under december månad.

Man planerar att uppföra ett flerbostadshus i fem våningsplan med lägenheter om ett till tre rum och kök med rymliga takterrasser i de tre översta våningsplanen. Radhuslängorna, bestående av cirka elva lägenheter, ligger i vinkel och skapar tillsammans med flerbostadshuset en skyddad och kringbyggd innergård. Det kommer också att tillskapas kommersiella lokaler i gatuplan som ett led i att skapa en centrumkänsla.

Husen kommer att få en sammanlagd bostads- och lokalarea om cirka 4 500 kvadratmeter fördelad på cirka 60 bostadsrätter i olika storlekar och lokaler i gatuplan ut mot Tyresövägen. Projekteringen av byggnationen pågår för fullt och beräknad byggstart är under sommaren 2016. Försäljning av bostadsrätterna kommer att påbörjas under våren 2016.

– Tyresö är en attraktiv kommun med vacker natur och goda kommunikationer. Vi är glada att få denna möjlighet att etablera oss i kommunen, säger Marcus Hamberg, vd för RW Capital AB.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Nya Besqab redo att starta fler bostadsprojekt

Bolag Det nyligen genomförda sammangåendet med Aros Bostad gör att bolaget nu har en stor beredskap att starta fler bostadsprojekt i takt med att marknaden återhämtar sig. Det menar Magnus Andersson, vd på Besqab, när Fastighetssverige intervjuar honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige