Image
Jan Gunneriusson.
Jan Gunneriusson. Bild: Vasakronan

Rikshem rekryterar teknisk chef från Vasakronan

Bolag Rikshem har utsett Jan Gunneriusson till teknisk chef. Han tillträder sin tjänst på Rikshem i december och kommer senast från rollen som teknikområdeschef Stockholm City på Vasakronan.
Publicerad den 9 September 2020

Jan Gunneriusson har över 30 års erfarenhet från fastighetsbranschen och kommer senast från Vasakronan, där han varit verksam i elva år och sedan 2011 varit teknikområdeschef för Stockholm City. Han har dessförinnan även innehaft chefspositioner på AP Fastigheter.

I rollen som teknisk chef på Rikshem kommer Jan Gunneriusson att ansvara för det övergripande utvecklings- och samordningsarbetet för förvaltningens tekniska frågor. Han kommer att rapportera till Fredrik Edlund, förvaltningschef, och blir en del av Rikshems förvaltningsledning.
– Med sin bakgrund och erfarenhet tillför Jan Gunneriusson viktig kompetens som kommer bidra till att utveckla vårt förvaltningsarbete ytterligare. Vi är väldigt glada att Jan nu börjar hos oss, säger Fredrik Edlund, förvaltningschef på Rikshem.
– Jag ser verkligen fram emot att bli en del av Rikshem och att få bidra till bolagets tekniska utveckling och affär, säger Jan Gunneriusson.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Rikshem AB på Branschguiden

Rikshem är ett av Sveriges största privata fastighetsbolag. Vi äger, förvaltar och utvecklar bostäder och samhällsfastigheter i utvalda kommuner. Där erbjuder vi tryggt, trivsamt och flexibelt boende i attraktiva lägen. Rikshem ägs av Fjärde AP-fonden och AMF. Läs mer på rikshem.se

Läs mer om Rikshem AB på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Så blir Rånes framtid efter Amastens ledningsrockad

Bolag SBB har beslutat om den framtida ledningen för Amasten och valt att ersätta Mikael Rånes med Lars Thagesson som vd. Mikael Rånes berättar själv för Fastighetssverige hur den närmaste framtiden blir.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY