Image

Rikshem rekryterar nya chefer från traineeprogram

Karriär Rikshem satsar stort på nybyggnation. Bland annat bildades nyligen ett gemensamt bolag med Veidekke Bostad för köp och utveckling av ägande- och bostadsrätter. Carl Lundh, tidigare trainee och affärsutvecklare, blir Rikshems chef för Brf-utveckling.
Publicerad den 3 November 2015

Samtidigt blir tidigare trainees Karl Johansson och Christofer Bernebring nya regionchefer för region Mälardalen respektive region Syd.

Johanna Peacook, också hon tidigare trainee, förstärker plan- och fastighetsutveckling som fastighetsutvecklare.

– För Rikshem är det viktigt att ta vara på medarbetarna och deras kompetens. Jag är mycket nöjd med att vi kan rekrytera internt för denna typ av kvalificerade tjänster. När fastighetsbranschen står inför ett generationsskifte känns det positivt att de unga talanger vi knyter till oss genom bland annat vårt traineeprogram finns kvar och utvecklas inom Rikshem och samtidigt bidrar till att utveckla bolaget, säger Jan-Erik Höjvall, vd för Rikshem.

Dessutom fortsätter Rikshem att växa i Stockholmsregionen. Med anledning av de större affärer som företaget genomfört i Nacka och Värmdö skapar de nu en ny region för Nacka-Värmdö. Till regionchef har Peter Olausson, senast regionchef Mälardalen, utsetts. De har även anställt Mats Söderberg, senast från Vattenfall, som fastighetsutvecklare.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Ämnen

Rikshem AB på Branschguiden

Rikshem är ett av Sveriges största privata fastighetsbolag. Vi äger, förvaltar och utvecklar bostäder och samhällsfastigheter i utvalda kommuner. Där erbjuder vi tryggt, trivsamt och flexibelt boende i attraktiva lägen. Rikshem ägs av Fjärde AP-fonden och AMF. Läs mer på rikshem.se

Läs mer om Rikshem AB på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Så blir Rånes framtid efter Amastens ledningsrockad

Bolag SBB har beslutat om den framtida ledningen för Amasten och valt att ersätta Mikael Rånes med Lars Thagesson som vd. Mikael Rånes berättar själv för Fastighetssverige hur den närmaste framtiden blir.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY