Image
Eric Bergström, vd Regio.
Eric Bergström, vd Regio. Bild: Brunswick

Regio utvecklar toppmodern Kia-anläggning i Örebro

Uthyrning Fastighets AB Regio och P&E Fastigheter utvecklar en ny fullserviceanläggning om cirka 4 200 kvadratmeter åt Björkmans Bil inom Boglundsängen i Örebro. Det tioåriga hyresavtalet omfattar showroom för både nya och begagnade bilar samt serviceverkstad.
Publicerad den 25 Oktober 2021
Annons
Image

Regio och P&E Fastigheter har under de senaste åren arbetat intensivt med att utveckla ett strategiskt utbud av butiker, service och restauranger i Boglundsängen. Kia-anläggningen, som byggs åt Bertil Björkman Bil AB är det senaste tillskottet till området. Bygglov har beviljats och anläggningen beräknas tas i drift till sommaren 2022.

Eric Bergström, vd Regio säger:
– Det är jätteroligt att hälsa ytterligare en aktör med ett väl utarbetat servicekoncept välkommen till Boglundsängen. Corona-pandemins handelsmönster bidrog till en stark positiv utveckling för Regios externhandelsområden och vi ser att trenden fortsätter.

Björkmans Bil är ett av Sveriges äldsta familjeföretag i bilbranschen. Sedan 2017 är bolaget exklusiv återförsäljare åt Kia, som är ett av Sveriges bästsäljande bilvarumärken. Cirka 80 % av Kias försäljning är laddbar, antingen i form av elbilar eller laddhybrider.

Stephan Ellefors, vd Bertil Björkman Bil, säger:
– Boglundsängen är ett populärt och växande handelsområde och vi räknar med en stark kundtillströmning från första dagen. Med en optimerad modern anläggning kan vi erbjuda service inom alla segment på toppnivå. Det ska vara lätt, smidigt och trevligt att besöka oss och vi satsar stort på att skapa en trevlig och inspirerande atmosfär för kunden.

Regio äger och förvaltar för närvarande fastigheter inom sju olika externa handelsområden tillsammans med lokala partners. Boglundsägen, som utvecklas tillsammans med P&E Fastigheter, omfattar i dagsläget cirka 40 000 kvadratmeter.

- Andreas Lithander
andreas@fastighetssverige.se

Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Colive: Så har värderingen utvecklats

Bolag Bostadsdelningsaktören Colive har sedan tidigare Wallenstam och nu också Heba i ägarbasen. Här berättar Colives medgrundare Katarina Liljestam Beyer om hur värderingen av bolaget har utvecklats från den första såddrundan 2019 till torsdagens emission där Heba gick in, hur målet om 7 000 rum inom fem år ska nås, vilka städer bolaget har i siktet – och hur den nya frågan om covidpass hanteras.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY