Image
Regio har utvecklat ett nytt huvudkontor åt Currentum i Sisjön utanför Göteborg.
Regio har utvecklat ett nytt huvudkontor åt Currentum i Sisjön utanför Göteborg. Bild: Istock

Regio utvecklar nya lokaler åt Currentum

Uthyrning Fastighets AB Regio har utvecklat ett nytt huvudkontor åt Currentum Partner Väst AB i Sisjön utanför Göteborg. De nya lokalerna omfattar ett helt hus om ca 2 700 kvm kontor och lager, vilka förhyrs på ett 10-årigt avtal.
Publicerad den 18 April 2023

– Det är alltid lika roligt när vi får till en riktigt bra lokallösning, som här i Sisjön. Ett av de ingående installationsbolagen är vår hyresgäst sedan tidigare så vi är glada över det utökade förtroendet att utveckla gemensamma lokaler åt hela koncernen, säger Eric Bergström, vd Regio och Partner Brunswick Real Estate.

– För oss är det en möjlighet att samla alla våra discipliner i ett och samma hus. Det skapar en större samhörighet och vi blir starkare i ett ge våra kunder helhetslösningar, vilket vi redan har lyckats med. Nu finns Ventab, Ventab Styr, Installationsbolaget, Installationsbolaget Sprinkler, AC-EL, SP gruppen, GasProducts och ECIS och vi har tack vare ett smart utnyttjande av lokalerna kunnat skapa en gemensam mötesplats i vårt nya gym, säger Hillevi Skötte, styrelseledamot i Currentum.

Currentum är en koncern bestående av olika installationsbolag som är verksamma över hela Sverige. Under början av 2023 flyttar de bolag som är verksamma i Göteborgsområdet in i gemensamma lokaler, vilka utvecklats av Regio i samarbete med Grandab Management som lokal förvaltningspartner.

Regio äger och förvaltar ca 140 000 kvadratmeter i Göteborgsområdet, varav ca 45 000 kvadratmeter i Sisjön/Högsbo.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Brunswick Real Estate AB på Branschguiden

Brunswick Real Estate är en nordisk investerare och kapitalförvaltare inom fastigheter. Brunswick bygger oberoende hållbara investeringsplattformar med väl definierade investeringsstrategier, i nära samarbete med nordiska och internationella investerare samt våra lokala partners. Teamet består av cirka 70 personer i Stockholm, Helsingfors och Köpenhamn. För mer information, besök: www.brunswickrealestate.com

Läs mer om Brunswick Real Estate AB på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Northvolt backar från fabriksplaner – här är Borlänges största fastighetsägare

Bolag En bomb slog ner i Borlänge under onsdagen. Batteritillverkaren Northvolt skrotar sina planer på att bygga en fabrik i staden och 1 000 jobb uteblir. Samtidigt framkommer det att bolaget vill sälja den 900 000 kvadratmeter stora marken. Fastighetssverige har kartlagt de tio största fastighetsägarna i kommunen.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige