Image

Ramunderstaden bygger nya hyreslägenheter i Söderköping

Bygg/Arkitektur Ramunderstaden i Söderköping har de senaste åren ökat lägenhetsbeståndet med tio procent. Nu skapar man ytterligare 97 nya hyreslägenheter.
Publicerad den 8 September 2014

Den första etappen av projektet Vikingavallen börjar nu i höst och beräknas vara klar under 2015. Nästa etapp påbörjas året efter och beräknas vara färdig 2017. Behovet av nya lägenheter är stort.

– Vi har redan byggt 70 lägenheter de senaste fyra åren och nu blir det nästan hundra till. Det är en enorm ökning i förhållande till Söderköpings storlek. Om Vikingavallen hade byggts i en stad med Norrköpings storlek hade det motsvarat tusen nya lägenheter, säger Torbjörn Olsson, vd för Ramunderstaden.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Visar att vi menar allvar med vår satsning i Finland"

Bolag Strawberry fortsätter sin expansion i Finland. Nu står det klart att bolaget tar över anrika Hotel Katajanokka på Skatudden i Helsingfors – och etablerar Clarion Collection på den finländska marknaden. Strawberrys etableringschef Daniel Stenbäck berättar för Fastighetssverige om betydelsen av att lansera Clarion Collection i Finland, om Helsingfors som hotellstad och om hur den finländska hotellmarknaden står sig kontra den svenska.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige