Image
Quickbit flyttar sitt huvudkontor.
Quickbit flyttar sitt huvudkontor. Bild: Cushman & Wakefield

Quickbit flyttar sitt huvudkontor till Luntmakargatan

Uthyrning Fabege har tecknat ett nytt hyresavtal med Quickbit, fintech-bolaget som erbjuder en e-handelsplattform för kryptovalutor, som flyttar sitt huvudkontor till 866 kvadratmeter på Luntmakargatan i CBD invid Hötorget.
Publicerad den 22 December 2021

Affären avser ett andrahandskontrakt hos den befintliga hyresgästen Leo Vegas som sedan övergår till ett förstahandskontrakt direkt med fastighetsägaren, Fabege. Tillträdet beräknas ske under februari 2022.

Cushman & Wakefield har agerat uthyrningsrådgivare åt såväl Fabege som Leo Vegas.

Johan Zachrisson, affärsutvecklingschef på Fabege:
– Denna uthyrning visar hur vi jobbar prestigelöst och kundnära tillsammans med hyresgäster och rådgivare, för att åstadkomma affärer där alla är vinnare.

Robert Jones, Agency Leasing på Cushman & Wakefield:
– Vi är mycket glada att få möjligheten att bistå Fabege med ett spännande tillväxtbolag som Quickbit. Fastighetens attraktiva läge och kontorets unika kvalitéer skapar goda förutsättningar för Quickbit att locka nya talanger och tar höjd för framtida tillväxt.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Cushman & Wakefield på Branschguiden

Cushman & Wakefield är ett ledande globalt fastighetsrådgivningsföretag som genom att omsätta idéer i handling, levererar betydande värde till fastighetsägare, investerare och hyresgäster. Cushman & Wakefield är bland de största fastighetstjänsteföretagen med 51 000 anställda på cirka 400 kontor i 70 länder. Under 2018 hade företaget en omsättning på 8,2 miljarder USD och ett tjänsteutbud som omfattar property-, facilities- och project management, uthyrning, capital markets, värdering och andra tjänster. För mer information, besök www.cushmanwakefield.om eller följ @Cus...

Läs mer om Cushman & Wakefield på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Pilotprojektets slutsats: Si och så med byggaktörsdrivna detaljplaner

Bygg/Arkitektur Stadsbyggnadsnämnden har i budget för 2020 och 2023 fått i uppdrag av kommunfullmäktige att pröva och utvärdera så kallade byggaktörsdrivna planprocesser. Slutsatserna har nu presenterats i ett utlåtande av stadsbyggnadskontoret, och man kan konstatera att det är högt och lågt i fynden från de tre pilotprojekten som staden använt sig av. Fastighetssverige berättar mer.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige