Image

Property Partner anställer ny ekonomichef

Karriär Property Partner förstärker sin organisation och anställer Maria Tillander som ny ekonomichef.
Publicerad den 2 Mars 2017
Maria Tillander. Bild: Property Partner
Maria Tillander.

Maria Tillander, som har en bred och mångårig erfarenhet från det finansiella området inom redovisning, företagsuppköp, produktion och logistik, blir också en del av ledningsgruppen. Dessutom blir hon ansvarig för att leda den ekonomiska förvaltningen till företagets kunder.

– Jag upplever att Property Partner går en mycket spännande framtid till mötes och redan vid första mötet kände jag att förutsättningarna finns för att lyckas. Att få vara med och bidra till företagets utveckling inspirerar mycket, säger Maria Tillander.

– Vi är mycket glada över att kunna rekrytera Maria till vårt företag. Maria har arbetat i flera strategiska befattningar inom såväl små som stora företag och blir ett mycket bra tillskott till företagets ledning. Vi hälsar henne varmt välkommen till vårt team, säger Marcus Gärdebrandt, vd för Property Partner.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Property Partner på Branschguiden

Property Partner är ett privatägt konsultföretag inom fastighetsförvaltning med engagerade och hjälpsamma medarbetare som navigerar utifrån en gemensam värdegrund.

Vi hjälper fastighetsägare att lyckas med sitt fastighetsägande och vi strävar efter att underlätta vardagen för de människor som är hyresgäster i de byggnader vi förvaltar.

Vårt erbjudande spänner över de flesta områdena inom kommersiell fastighetsförvaltning och vi anpassar våra åtaganden utifrån de specifika behov som finns hos våra kunder.

Läs mer om Property Partner på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

En tidigare Balder-topp frikänns från åtal om grovt insiderbrott

Juridik I april hölls hovrättsförhandlingar i det uppmärksammade Collector-målet där elva personer sedan tidigare är dömda i tingsrätten för insiderhandel i nischbanken som skedde under januari 2020. Nu har domen kommit och hovrätten frikänner samtliga inblandade utom en av de huvudmisstänkta före detta Balder-topparna som alltjämt döms för grovt insiderbrott även i hovrätten, den andre frikänns dock från åtalet om grovt insiderbrott. Ekobrottsmyndighetens åklagaren i fallet kommenterar hovrättens domar för Fastighetssverige.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige