Image

Projektaffär på Lidingö

Transaktioner Innovation Properties köper projektfastigheterna Lidingö Lyftkranen 2 och Lidingö 12:195 för 32,5 miljoner kronor.
Publicerad den 15 Augusti 2017

Säljare är ett JV där Trygghem Projekt 1 AB äger 51 procent.

Tillträde är avtalat till 31 oktober 2017.

Byggnaderna om cirka 1 700 kvadratmeter är fullt uthyrda till ett flertal hyresgäster på löpande avtal om totalt cirka 640 000 kronor årshyra.

För Trygghems del är avyttringen en del i bolagets nuvarande strategi att fokusera mer på de stora projekten Levels inom Täby Park samt Träkvista Torg på Ekerö.

- Avyttringen är ytterligare en viktig del i vår ambition att fokusera mer på våra större pågående projekt och vi är nöjda med att slutföra den här transaktionen, säger Mikael Rosenberg, vd för Trygghem.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Därför får Odd Molly ett "nygammalt" bolagsnamn

Bolag Vid en extra bolagsstämma den 22 oktober blev det klart att fastighetsbolaget Odd Molly International ska byta namn till Logistea – ett bekant namn i fastighetskretsar som varit "ledigt" sedan den 29 september då före detta Logistea bytte namn till Athanase Innovation AB. För Fastighetssverige berättar Logisteas styrelseordförande Patrik Tillman om tankarna bakom namnbytet och den fortsatta vägen framåt för bolaget som nu är ett helt renodlat fastighetsbolag.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY