Image

Privatperson köper kommunalt bostadsbolag

TRANSAKTIONER Det kommunala bolaget Åtvidabergs Bostads AB såldes i går till familjen Göran Klint. Alla bolagets 570 lägenheter övergår därmed i privat ägo från den 1 april i år.
Publicerad den 29 Februari 2008
Annons
Image

Klints Fastigheter äger i dag 200 lägenheter, de flesta belägna i Åtvidaberg. Att de nu köper kommunens 570 lägenheter ser de inte alls som ett problem.

- Det här är en unik chans för oss att kunna utvecklas på hemmaplan, säger Fredrik Klint till tidningen Hem& Hyra.

I media har det tidigare hävdats att kommunens lägenheter är i stort behov av upprustning, något som nu förstås faller på familjen Klints lott att utföra.

- Vi kommer att lägga de resurser som krävs, mer kan jag inte säga. Det är en enorm möjlighet att bygga upp bolaget, säger Fredrik Klint till tidningen Hem & Hyra.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Flyttar in i centralt pangläge – tar över efter amerikanska jätten

Uthyrning Under våren stängde Pizza Hut en av sina två Göteborgs-restauranger, centralt belägen i Sigillets fastighet i korsningen Kungsgatan-Västra Hamngatan inom CBD. Nu har en populär koncept-aktör huggit på den vakanta lokalen och kommer att slå upp portarna i höst. Fastighetssverige berättar mer.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige