Image
Pressbyrån öppnar i Heimstadens Kronprinsen.
Pressbyrån öppnar i Heimstadens Kronprinsen. Bild: Heimstaden

Pressbyrån till Heimstadens Kronprinsen

Uthyrning Heimstaden har knutit till sig ännu en attraktiv kommersiell hyresgäst till Kronprinsens stadsdelscentra. Pressbyrån flyttar under våren in i sin nya lokal längs med Regementsgatan, och blir med det den 33:e butiken i stadsdelscentrat.
Publicerad den 27 Mars 2024

Kronprinsens stadsdelscentra har sedan en tid tillbaka genomgått en stor förvandling där gammalt blivit nytt och modernt. Restaurangtorget inne i Kronprinsen är i full drift och längs med Mariedalsgatan och Regementsgatan flyttar det titt som tätt in nya hyresgäster. Senast i raden är Pressbyrån.

Pressbyråns lokal är 174 kvadratmeter och ligger längs med Regementsgatan, vägg i vägg med Espresso House och Lindex. Etableringen beskrivs av Heimstaden som lite av en kommersiell milstolpe då det är första gången Pressbyrån bedriver verksamhet på Kronprinsen.

– Det är såklart jättekul att Pressbyrån flyttar in på Kronprinsen. Deras erbjudande har varit efterfrågat av många och vi tycker dem kompletterar övriga butiker och caféer på ett bra sätt, säger Sara Escobar, Centrumledare Heimstaden Sverige.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Bilderna bakom kulisserna: Så ska legendarisk rockklubb bli galen golfklubb på 1 000 kvadrat

Uthyrning Olle Frandsen, en av grundarna till Underground Golf Club, möter upp på Fastighetssveriges reporter i den legendariska rockkonsertlokalen på Kaserntorget, mitt i den centrala smeten av Göteborg. Om en kort tid är det dock galen golf som ska fylla den 1 000 kvadratmeter stora lokalen. – Självklart ska vi behålla Sticky Fingers-skylten på något sätt, säger han.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige