Image
Elenore Pellams, Mikael Forkner och Susanna Roback möts i panelsamtalet om marknadsläget i regionen på Fastighetsmarknadsdagen Östergötland den 30 januari.
Elenore Pellams, Mikael Forkner och Susanna Roback möts i panelsamtalet om marknadsläget i regionen på Fastighetsmarknadsdagen Östergötland den 30 januari.

Östergötland: Marknadsläget i regionen

Fastighetsmarknadsdagen Östergötland Skaffa dig ett försprång in i det nya fastighetsdecenniet – missa inte panelsamtalet om marknadsläget i regionen på Branschens mötesplats i Östergötland!
Publicerad den 10 Januari 2020

Säkra din plats till Branschens mötesplats i Östergötland – anmäl dig här! (Fram till och med i dag fredag den 10 januari kan du anmäla tre personer från ert företag men bara betala för två!)

Fastighetsmarknadsdagen arrangeras torsdag den 30 januari i Värmekyrkan på Louis De Geer i Norrköping.

I en av punkterna under dagen möter vi alltså en namnkunnig panel som ger sin syn på marknadsläget i regionen:
Mikael Forkner, regionchef öst, Klövern
Elenore Pellams, fastighetsvärderare, Svefa
Susanna Roback, vd, Norrevo Fastigheter

I övrigt bjuder Fastighetsmarknadsdagen Östergötland som vanligt på ett flertal djupa analyser, öppenhjärtiga intervjuer, panelsamtal och trendspaningar och nyckelfrågorna är naturligtvis – hur ser fastighetsåret 2020 ut, vad har det nya decenniet att bjuda på, och hur ser framtiden för Östergötlandsregionen ut?

Fastighetssverige och lokalnytt.se är arrangörer. Partners är Byggkoordinator/Arkitektgruppen/GKAK/A2H, Bixia, HomeQ och Mjölby Kommun.

Relaterade artiklar

Ämnen

Fastighetsmarknadsdagen Östergötland 2022

Var: Värmekyrkan, Holmentorget 3, Norrköping

När: 26 januari 09.00 - 16.00
(registrering och frukostmingel från 8.15)

Pris:   4995 kronor exkl. moms (fysiskt deltagande)

4495 kronor exkl. moms (digitalt deltagande)

Du anmäler dig till seminariet här.

Fastighetsmarknadsdagen Östergötland är ett heldagsseminarium om fastighetsmarknaden, näringslivsutveckling och framtidens Östergötland som arrangeras av Fastighetssverige och lokalnytt.se.

Under seminariet avhandlas ett stort antal aktuella ämnen om den kommersiella fastighetsmarknaden (stadsutveckling, kontorshyresmarknad, transaktionsmarknad m.m.) i Östergötland som hjälper dig att ta rätt beslut i framtiden.

I de olika programpunkterna möter du nyckelpersoner från branschen.

Du kan följa framväxten av årets seminarium på den här sajten – här kommer vi löpande att presentera nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.

Covidläget: Dagen kommer genomföras utifrån de restriktioner som nu är aktuella. Det vill säga med krav på covid-bevis för såväl talare som besökare, sittande publik, max åtta per sällskap och en meters utrymme mellan sällskapen. 

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie@fastighetssverige.se

Nicklas Tollesson
0705-841402
nicklas@fastighetssverige.se


Se film från ett tidigare år: 

Mer från Fastighetssverige