Image
David Nilsson, Irene Warmer, Niclas Söör och P-O Skoog medverkar alla i temat om kontors- och handelsfastigheter på Fastighetsmarknadsdagen Östergötland som arrangeras den 30 januari i Värmekyrkan i Norrköping.
David Nilsson, Irene Warmer, Niclas Söör och P-O Skoog medverkar alla i temat om kontors- och handelsfastigheter på Fastighetsmarknadsdagen Östergötland som arrangeras den 30 januari i Värmekyrkan i Norrköping.

Östergötland: Fokus på kontors-/handelsfastigheter

Fastighetsmarknadsdagen Östergötland Den 30 januari arrangeras Branschens mötesplats i Östergötland. Förutom att starta upp det nya fastighetsdecenniet tillsammans med dina branschkollegor kan du skaffa dig en fördjupad bild av läget för segmenten kontors- och handelsfastigheter. Missa inte din plats, anmälan stänger nu på fredag den 24 januari.
Publicerad den 20 Januari 2020

Skaffa dig ett försprång in i det nya fastighetsdecenniet – missa inte Branschens mötesplats i Östergötland – säkra din plats här! (Anmälan stänger nu på fredag den 24 januari)

Fastighetsmarknadsdagen arrangeras torsdag den 30 januari i Värmekyrkan på Louis De Geer i Norrköping.

Under dagen presenteras bland annat ett fördjupat temaspår om segmenten kontor- och handelsfastigheter. Temaspåret inleds med en analys av P-O Skoog, värderingsansvarig på Forum Fastighetsekonomi. Därefter får vi möta Niclas Söör som med sitt Do Space tagit coworking till Norrköping och Linköping. Och därefter får vi lyssna till hur både Linköping och Norrköping hårdsatsar på cityhandel för att skapa en mer levande innerstad. Talare här är Irene Warmer, citysamordnare i Norrköping och David Nilsson, vd för Linköping Innersta.

I övrigt bjuder Fastighetsmarknadsdagen Östergötland som vanligt på ett flertal djupa analyser, öppenhjärtiga intervjuer, panelsamtal och trendspaningar och nyckelfrågorna är naturligtvis – hur ser fastighetsåret 2020 ut, vad har det nya decenniet att bjuda på, och hur ser framtiden för Östergötlandsregionen ut?

Se hela programmet här.

Läs mer om de medverkande här.

Fastighetssverige och lokalnytt.se är arrangörer. Partners är Byggkoordinator/Arkitektgruppen/GKAK/A2H, Bixia, HomeQ och Mjölby Kommun.

Relaterade artiklar

Ämnen

Fastighetsmarknadsdagen Östergötland 2022

Var: Värmekyrkan, Holmentorget 3, Norrköping

När: 26 januari 09.00 - 16.00
(registrering och frukostmingel från 8.15)

Pris:   4995 kronor exkl. moms (fysiskt deltagande)

4495 kronor exkl. moms (digitalt deltagande)

Du anmäler dig till seminariet här.

Fastighetsmarknadsdagen Östergötland är ett heldagsseminarium om fastighetsmarknaden, näringslivsutveckling och framtidens Östergötland som arrangeras av Fastighetssverige och lokalnytt.se.

Under seminariet avhandlas ett stort antal aktuella ämnen om den kommersiella fastighetsmarknaden (stadsutveckling, kontorshyresmarknad, transaktionsmarknad m.m.) i Östergötland som hjälper dig att ta rätt beslut i framtiden.

I de olika programpunkterna möter du nyckelpersoner från branschen.

Du kan följa framväxten av årets seminarium på den här sajten – här kommer vi löpande att presentera nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.

Covidläget: Dagen kommer genomföras utifrån de restriktioner som nu är aktuella. Det vill säga med krav på covid-bevis för såväl talare som besökare, sittande publik, max åtta per sällskap och en meters utrymme mellan sällskapen. 

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie@fastighetssverige.se

Nicklas Tollesson
0705-841402
nicklas@fastighetssverige.se


Se film från ett tidigare år: 

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY