Image

Oscar växer i Nacka

Transaktioner Oscar Properties köper fem fastigheter i Nacka. Tanken är att utveckla nya bostäder med vattenkontakt.
Publicerad den 10 April 2017
Oscar Engelbert. Bild: Oscar Properties
Oscar Engelbert.

Oscar Properties förvärvar fem privatägda fastigheter på Kvarnvägen 14-20 vid Skurusundet i Nacka med strandläge, nära vattenkontakt med utsikt över Skurusundet. Det slutliga antalet bostäder kommer att bestämmas under detaljplanearbetet.

Köpeskillingen uppgår till 170 miljoner kronor. Förvärvet ligger i linje med bolagets lagda expansionsstrategi att växa utanför tullarna.

- Vi har idag en stark projektportfölj inom- och utanför tullarna i Stockholm och ser en fortsatt stark efterfrågan för våra unika bostäder samtidigt som vi systematiserar och standardiserar vår affär. Det finns en stor efterfrågan på bostäder i linje med vårt sätt att arbeta och Nacka är ett område vi funnits etablerade på ett tag. De nya sjönära fastigheterna vid Skurusundet blir ett spännande tillskott och bygger vidare på vår strategi att expandera i attraktiva områden utanför tullarna, säger Oscar Engelbert, vd för Oscar Properties.

Förvärvet avses finansieras med egna medel och banklån.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

"Jag har en väldig respekt för den här situationen"

Bolag Fabeges vd Stefan Dahlbo kommenterar för Fastighetssverige hur affärerna går i coronatider. Vi frågar om de har tvingats stoppa några projekt.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY