Image
Oscar Properties hyr ut till Boost Private Health Club i Nacka Strand.
Oscar Properties hyr ut till Boost Private Health Club i Nacka Strand. Bild: Cushman & Wakefield

Oscar hyr ut till Boost Health Club

Uthyrning Boost Private Health Club väljer Nacka Strand för sin första hälso-club i Stockholm. De hyr 400 kvadratmeter av Oscar Properties som har haft Cushman & Wakefield som rådgivare.
Publicerad den 21 Mars 2019
Annons
Image

Lokalerna ligger på Augustendalsvägen 68.

Oscar Properties uthyrning till Boost följer en ihållande trend som Cushman & Wakefield har observerat vid etableringar i kommersiella fastigheter i Stockholm.

Jessica Gräsberg, Leasing Manager, Cushman & Wakefield säger:

– Vi har den senaste tiden sett att det i allt fler kommersiella fastigheter utvecklas verksamheter för just rekreation, upplevelser och träning. Boost som nu valt Nacka Strand för sin första anläggning i Stockholm är ett bra exempel på detta. De kommer bidra till en mer levande miljö nere vid sjökanten och även skapa ett mervärde för företag och boende som får möjlighet att träna i en mycket vacker och inspirerande miljö.

Christer Söderberg, Boost Private Health Club, säger:
– För oss var utformningen, läget och känslan helt avgörande i valet av lokaler. Nacka strand ger oss precis det vi har letat efter.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Rådgivaren: Börsen är väldigt viktig att följa

Bolag Evidens vd Ted Lindqvist reder ut vad han tror om bostadsmarknaden, kommersiella lokaler, börsen och byggandet i en intervju med Fastighetssverige. Han ger också en prognos för bostadsprisernas utveckling.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY