Image

O´Neill till Stora Tullhuset

UTHYRNING Nu fylls lokalerna i Stockholms Hamnars Stora Tullhuset på Stadsgården med hyresgäster. Först in i kontorsdelen är O´Neill Nordic AB.
Publicerad den 10 Maj 2010

Surf-, snow- och lifestyleföretaget O´Neill som etablerar sitt nordiska huvudkontor i Stora Tullhuset och flyttar in i juni. De nysatsar i Sverige och har under en tid sökt nya lokaler i Stockholm.

- Lokalerna i Stora Tullhuset passar vår verksamhet perfekt, den råa industriella känslan kombinerat med den storslagna utsikten över Stockholms ström stämmer väl överens med vår företagsprofil, säger Petter Levin, marknadschef för O´Neill Nordic AB.

Stora Tullhuset är ritat av Ferdinand Boberg och uppfördes 1906-1910 med syfte att förtulla det gods som anlände till Stockholm med båt. Byggnaden har totalrenoverats under 2008-2010.

″Fotografiska″, Nordens största museum för fotografisk konst, öppnar i byggnaden under maj månad. I huset kommer även ett kryssningscenter och en restaurang att inrymmas. Resterande kontorslokaler blir klara under hösten.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

NCC-vd:n: "Vi är inte immuna"

Bolag Det är samma marknad som förra året. Det säger NCC:s vd Tomas Carlsson när han kommenterar marknadsutsikterna. Även om vissa områden i bolaget har det något tuffare så påverkas kassaflödet positivt av att de inte har investerat i fastighetsutveckling under första kvartalet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige