Image

O'Learys utökar hos Diös i Sundsvall

Uthyrning Under slutet av april öppnar O'Learys upp ett nytt nöjeskoncept med spel och sport på Storgatan 40 i centrala Sundsvall, och utökar därmed sin nuvarande verksamhet med ytterligare ett våningsplan.
Publicerad den 6 April 2018
O'Learys växer i Sundsvall. Bild: Diös
O'Learys växer i Sundsvall.

Lokalerna utvecklas just nu av Diös tillsammans med O'Learys till att bli en modern mötesplats för mer sport.

– O'Learys är en väl etablerad mötesplats på Storgatan sedan 2010 och det är såklart väldigt roligt att verksamheten nu utvecklas med ny inriktning och större lokaler. Att kunna bidra till tillväxt i centrala Sundsvall och också ett mer attraktivt centrum, är vad vi menar med stadsutveckling, säger Sofie Stark, affärschef, Diös Sundsvall.

– Vi tror på Sundsvalls innerstad och det känns väldigt positivt att vi har hittat en lösning för att utöka vår verksamhet i ett bra läge. Vi ser fram emot öppningen och hälsar alla gäster varmt välkomna till vårt nya nöjeskoncept, en spelvåning som innefattar ett brett utbud av spelformer som till exempel golfsimulator, klättervägg, shuffleboards, biljard, basket och arkadspel, och naturligtvis så ska vi visa sport på tv också. Vi har försökt hitta något att göra för dom flesta helt enkelt, säger Magnus Torstensson, ägare, O'Learys Sundsvall. 

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Partnertext

Handeln byggde staden – men vad gäller framöver?

Presenteras av Optimal Stadsutveckling

Senast från Fastighetssverige Plus

Domstolen: Domstolsverket gjorde felaktig upphandling med Castellum

Juridik Det var vid upphandlingen inför byggnationen av en ny domstolsbyggnad i Jönköping som Domstolsverket genom att inte konkurrensutsätta samtliga delar av en upphandling har genomfört en otillåten direktupphandling med Castellum. Domstolsverket menar att de kunnat använda sig av hyresundantaget.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige