Image

Nya hyresgäster till Kungens Kurva

Uthyrning Optimal har den senaste tiden genomfört ett antal uthyrningar på uppdrag av Scanprop Development. Det är kökskedjan Puustelli samt Sängjätten som valt att etablera sig i fastigheten Diagonalen i Kungens Kurva. Uthyrningen motsvarar totalt strax över 1 000 kvadratmeter.
Publicerad den 26 September 2012
Annons
Image

- Vi är väldigt nöjda med Optimals arbete med detta. De har varit väldigt effektiva att hitta rätt hyresgäster och hyresavtalen är tecknade på bra nivåer och tidslängder. Dessutom har Diagonalen nu utvecklas till ett intressant kluster för kök och heminredning, säger Curt Ahnström, Scanprop Developments CEO i Sverige.
- Visserligen är marknaden något trögare idag än vad den har varit, men områden som är rätt är, som alltid fortsatt intressanta, säger Kenneth Christensen, vd på Optimal.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Fastighetsbolaget på frammarsch i textilstaden

Bolag Delar av Borås centrum står inför en spännande utveckling de närmaste åren då Pulsen Fastigheter ska förtäta med närmare 60 000 kvadratmeter bostäder och kommersiella ytor. Nyligen avslutades samrådet för den detaljplan som håller på att tas fram, och här berättar Pulsens vd Christer Södeliden mer om planerna för området – och hur bolaget siktar på att växa i övrigt framöver.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige