Image

Nya delägare i Mengus

Bolag Private equity-firman Mengus, som förvaltar fastighetsfonderna Mengus 2005 och Mengus 2011, tar in tre nya delägare; Per-Håkan Westin, Lars Nylund och Per Niklasson.
Publicerad den 7 Mars 2011

Per-Håkan Westin, som i tio år var vd för dåvarande AP Fastigheter, och numera är konsult i Westin Real Management och medlem i ett flertal styrelsen, går in i Mengus styrlese och blir delägare i fonden Mengus 2011.

Lars Nylund tillträder posten som chef för fastighetsutveckling och förvaltning. Han kommer närmast från Jernhusen där han har arbetat med projektutveckling. Dessförinnan har han arbetat med egen verksamhet och för Centrumutveckling och Peab. Också han blir delägare i fonden Mengus 2011.

Per Niklasson har varit anställd i Mengus sedan 2007, med ansvar för investeringsanalys och finansiell rapportering har utsetts till chief operating officer och delägare i såväl Mengus 2005 som Mengus 2011.

Partners i Mengus sedan tidigare är Henric From, Hansi Danroth och Jörgen Rahm.- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Exklusivt med globala investeraren: Här kommer de satsa krutet framöver

Bolag Fastighetssverige har fått en exklusiv intervju med två företrädare för Nuveen Real Estate, en av världens största fastighetsförvaltare och investerare. Den europeiska fastighetschefen Randy Giraldo berättar om investerarens strategi på marknaden och det stora fokuset det kommande decenniet, medan den nordiska transaktionschefen Oscar Maltesen kommenterar synen på svenska fastigheter, de mest intressanta segmenten och prisjusteringen de väntar på.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige