Image

Nya chefer till Lundbergs

Bolag Fastighets AB L E Lundberg tillsätter två nya tjänster. Lisa Lundh blir ny marknads- och kommunikationschef, medan Johan Sandborgh blir hållbarhetschef.
Publicerad den 26 Juni 2018
Lisa Lundh och Johan Sandborgh. Bild: Lundbergs
Lisa Lundh och Johan Sandborgh.

Lisa Lundh är civilekonom och arbetar idag som marknads- och försäljningschef på IFK Norrköping. Dessförinnan arbetade hon på liknande tjänster inom bland annat Ottobock och Marknadsbolaget Fjärde storstadsregionen.

?Johan Sandborgh är jur. kand och arbetar i dag inom Lundbergs som regionchef för Region Stockholm. Han behåller den tjänsten och tillträder även tjänsten som hållbarhetschef.

– Det känns bra att vi nu delar på ansvaret för kommunikation och hållbarhet. Hållbarhetsarbetet är en väldigt viktig del av bolagets utveckling och till stor del integrerad i vår ordinarie verksamhet. Det är då naturligt att en regionchef har det ansvaret. Därmed blir också fokuseringen på marknad och kommunikation tydligare, säger Louise Lindh, vd för Fastighets AB L E Lundberg.

– Jag brinner verkligen för vårt hållbarhetsarbete. Vi har stora utvecklingsmöjligheter, både i stort och smått. Men främst genom att agera och arbeta aktivt med synliga hållbarhetsprojekt i våra kvarter, säger Johan Sandborgh.

– Det ska bli fantastiskt roligt och inspirerande att bli en del av Lundbergs och jag ser fram emot att få arbeta med ett så starkt varumärke. Tillsammans med mina nya kollegor vill jag jobba hårt för att fortsätta utveckla företagets unika erbjudande och position, som skapar väldigt goda förutsättningar för att vara den ledande utvecklaren av hållbara stadsmiljöer, säger Lisa Lundh.

Lisa Lundh tillträder sin befattning senast den 17 september och Johan Sandborgh tillträder sin befattning den 13 augusti.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Carl Janglin beskriver turbulensen på OP: "Tvingades krympa för att överleva"

Bolag Oscar Properties avgående vd Carl Janglin berättar för Fastighetssverige varför han lämnar bolaget, hur pressen har varit de senaste månaderna och varför den korta tiden på bolaget inte blev som han hade tänkt.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige