Image

Roger Ekström blir Swedbank-chef

Karriär Häromdagen meddelades att Roger Ekström lämnar Fastighets AB LE Lundberg. Nu står det klart att han byter bransch och antar rollen som chef för affärsenheten Linköping med kringliggande kontor i Swedbank.
Publicerad den 9 Maj 2018
Roger Ekström. Bild: Swedbank
Roger Ekström.

Efter många år på olika tjänster inom Lundbergs och som ledamot i Danske Banks lokalstyrelse i Norrköping, tillträder nu Roger Ekström tjänsten som chef för Swedbank i Linköping.

Swedbank i Linköping omfattar även kontoren Mjölby, Motala, Borensberg, Boxholm och Ödeshög. Med 85 medarbetare täcker kontoren tillsammans södra delen av Östergötland med över 145 000 kunder och en affärsvolym på 65 miljarder kronor.

- Vi är mycket glada över att välkomna Roger Ekström, en högt respekterad och betydande näringslivsprofil i Östergötland. Han motsvarar väl den ledare vi eftersökt och har ett starkt lokalt nätverk. Swedbank i Linköping har under de senaste åren haft en bra utveckling och med rekryteringen av Roger växlar vi upp aktiviteten ytterligare, säger Henrik Eklund, regionchef, Swedbank.

- Jag ser verkligen fram emot att tillsammans med det drivna och engagerade teamet få fortsätta utveckla Swedbanks affär i Linköping. Swedbank har stark lokal förankring med fokus på att växa tillsammans med kunderna och därmed också främja tillväxt i regionen – att bidra till detta och samtidigt vara del av medarbetarnas utveckling är det jag brinner för, säger Roger Ekström.

Roger Ekström tillträder sin nya tjänst under september 2018.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Det här planerar Ilija Batljan efter jätteaffären

Bolag SBB köpte i slutet av förra veckan en större portfölj med förskolor från norska Laeringsverkstedet för ett överenskommet fastighetsvärde om 4,25 miljarder norska kronor. SBB:s vd och grundare Ilija Batljan berättar för Fastighetssverige varför de gjorde affären och hur lång tid processen tog. Han beskriver också varför just SBB kan göra den här typen av transaktioner och inte så många andra på marknaden.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY