Image

Nya chefer inom Lulebo

Bolag Lulebos nya organisation tar form och nu presenteras två nya chefer; Carina Wuopio blir chef för kundcenter och Ingela Björklund blir ny ekonomichef.
Publicerad den 27 April 2016
Carina Wuopio och Ingela Björklund. Bild: Lulebo
Carina Wuopio och Ingela Björklund.

Ingela Björklund har en gedigen bakgrund inom ekonomi. Hon är utbildad civilekonom och har under de senaste 20 åren jobbat på revisionsbyrån KPMG och är sedan cirka tio år auktoriserad revisor. Ingela Björklund är för närvarande vald revisor inom ett flertal kommunala bostadsbolag, däribland Kirunabostäder och Stiftelsen Kalixbostäder. Hon har även varit vald revisor i Bostaden i Umeå.

– Under tiden hos KPMG har jag främst jobbat med fastighetsbolag, som kuriosa kan jag berätta att nystartade Lulebo var ett av mina första uppdrag som revisorsassistent. Lulebo är i en spännande fas och det är mycket på gång i Luleå, det blir intressant att vara en del av det, säger Ingela Björklund.

Lulebos nya chef för kundcenter, Carina Wuopio, har arbetat inom Lulebo i 17 år. Till en början som kundmottagare men sedan 2004 som lägenhetsförmedlare. Dessförinnan har hon bland annat arbetat med information och administrativa arbetsuppgifter i olika företag.

– I och med att jag har arbetat inom olika avdelningar och med olika arbetsuppgifter i företaget har jag god erfarenhet av hur vår organisation fungerar och hur vi ska utveckla servicen till nuvarande och potentiella hyresgäster, säger Carina Wuopio.

Lulebos vd Anna-Stina Nordmark Nilsson är mycket nöjd med rekryteringen av Ingela Björklund och Carina Wuopio.

– Vi har lyckats knyta till oss två mycket kompetenta och drivna chefer som kommer att bidra med stor erfarenhet, kompetens och klokskap i skapandet av det nya Lulebo som nu växer fram, säger hon.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Det är inte byggklara planer som är spärren – det är allt runt omkring"

Bolag Det saknas inte byggklar mark eller detaljplaner, om man får tro Wallenstam. Enligt bolagets vd Hans Wallenstam har bolaget många projekt som skulle kunna dras igång här och nu – men det råder fortfarande en stor osäkerhet kring huruvida alla led i entreprenörskedjan är tillräckligt pålitliga. – När det gäller byggen idag så är vi väldigt noggranna: vi gör bakgrundskontroller på alla entreprenörer för att säkerställa att de inte har något kriminellt för sig och för att vara säkra på att de har ekonomi för genomförandet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige