Image

Nya butiker i Visby Galleria

Uthyrning Espresso House och Kicks blir nya hyresgäster i Visby Galleria, som togs över av Nordika för ett år sedan.
Publicerad den 4 Mars 2015
Annons
Image
Espresso House och Kicks blir nya hyresgäster i Visby Galleria. Bild: Espresso House
Espresso House och Kicks blir nya hyresgäster i Visby Galleria.

Sedan övertagandet av Visby Galleria för drygt ett år sedan har Nordika genom aktiv förvaltning attraherat flera nya hyresgäster.

– Espresso House nya läge på gågatan möjliggör för oss att erbjuda Visby en ny Coffee Shop-upplevelse säger Espresso House etableringschef Magnus Carlsson och fortsätter:
– I vår nya lokal och uteservering kommer vi att kunna erbjuda en helt ny träffpunkt på Öster och dessutom ge möjlighet till arbete för flera unga gotlänningar.

Pontuz Bjelfman är vd på Kicks.

– Det känns fantastiskt att kunna erbjuda gotlänningarna en Kicks-butik. Vi vet genom vår kundklubb att många gotlänningar redan handlar hos oss på fastlandet, och nu kan vi erbjuda våra kunder att besöka oss på hemmaplan.

Vid tillträdet för lite drygt ett år sedan stod en fjärdedel av lokalerna i Visby Galleria tomma. Nordika har sedan dess lyckats fylla större delen av fastigheten med bland annat Stadium och mobiloperatören 3 som flyttade in före förra sommaren,
Arbetet fortsätter löpande med sikte på att göra Visby Galleria till den bästa marknadsplatsen på Gotland.

– Vi gläds åt att kunna välkomna KICKS och Espresso House till Visby Galleria och ser att båda hyresgästerna med sina moderna koncept kompletterar och förbättrar serviceutbudet ytterligare, säger Robert Högström, fastighetschef för Nordika.

Nordikas rådgivare för uthyrningarna har varit Per Sjölund på Broadway Partners AB.
Visby Galleria har i dagsläget 13 butiker och 2 restauranger. År 2014 hade gallerian 2,6 miljoner besökare och ökningen av antalet besökare är markant, vilket till stor del är en följd av det aktiva uthyrningsarbetet som Nordika genomfört. För närvarande finns endast ett fåtal lediga lokaler som Nordika avser fylla med de bästa hyresgästerna för gallerian som helhet.

- Henrik Ekberg
henrik@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Slutförhandlar om stora avyttringen

Bolag Aros Bostad gör en stor affär med ALM Equity och samtidigt är de i slutskedet av förhandlingarna om att sälja en stor hyresrättsportfölj. För Fastighetssverige ger Aros vd Magnus Andersson en uppdatering.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige