Image

Espresso House till Smedjan i Luleå

Uthyrning Diös Fastigheter har tecknat ett femårigt avtal med Espresso House i Smedjan Galleria i centrala Luleå. Inflyttning sker i maj 2015.
Publicerad den 5 Mars 2015
Annons
Image

– Som en av Luleås mest aktiva och efterfrågade fastighetsägare är vi en naturlig aktör när det gäller att driva utvecklingen av utbud och upplevelser i stadskärnan, säger Ulf Boström på Diös Fastigheters affärsområdeschef för Norrbotten.

– Norra Sverige är en intressant etableringsregion för oss där vi redan i dag finns i Sundsvall, Östersund och Skellefteå. Vi är glada över att kunna utvidga samarbetet med Diös Fastigheter som med sitt breda utbud av centralt belägna lokaler är en naturlig samarbetspartner, säger Johan Gederberg, etableringsansvarig för Espressohouse i Norrland.

- Henrik Ekberg
henrik@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Partnertext

Framtidens laddsystem för elbilar

Presenteras av ChargeNode

Lediga Fastighetsjobb
Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Annika Backlund: "Jag köper aldrig ett hus jag inte själv skulle kunna tänka mig att bo i"

Bolag Annika Backlund är en av väldigt få kvinnliga svenska fastighetsägare. Här berättar hon sin historia; hur hon byggt upp sitt bestånd från 0 till 700 lägenheter, finansieringsproblematiken på mindre orter, dråpliga historier under entreprenörsresan – och regeln hon aldrig bryter mot: "Jag köper aldrig ett hus jag inte själv skulle kunna tänka mig att bo i".

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY