Image

Ny vd för Design Evolution

Bolag Patrik Jensen blir ny vd för Design Evolution och tar över vd-rollen efter Christian Lindfors, som istället blir ordförande i bolagets styrelse efter avgående Ulrika Francke.
Publicerad den 9 Mars 2017
Patrik Jensen. Bild: Design Evolution
Patrik Jensen.

Patrik Jensen har de senaste åren varit CTO på Design Evolution och kommer som vd att leda den fortsatta utvecklingen av företaget.

– Etableringsfasen är genomförd och verksamheten är på väg in i en ny, intensiv tillväxtfas. Det är en naturlig tidpunkt att lämna över ledningen av företaget till Patrik som är den ursprungliga idéskaparen till det som i dag är företagets affärsidé. Han har i högsta grad varit delaktig i att ta idén till marknaden och skapa lönsamma, innovativa lösningar för våra kunder, säger Christian Lindfors.

Design Evolution är ett helägt dotterbolag till Tyréns som bildades under hösten 2015 som ett resultat av ett forsknings- och utvecklingsprojekt inom modulariserbar projektering. Bland kunderna finns, bland andra Viacon, Skandinaviska Byggelement, Peab PGS, Martinsons och Vattenfall.

– Det känns spännande att få vara en del av digitaliseringen av byggbranschen. Att successivt lämna branschens inarbetade affärsmodeller är en av förutsättningarna för att öka produktiviteten, säger Patrik Jensen.

Patrik Jensen tillträdde som vd den 1 mars.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Mårten Othérus blir ny vd för Nordr Sverige: "Finns stora möjligheter"

Karriär Efter 19 år i Veidekke och senare det som blev Nordr så har Mårten Othérus haft titlarna regionchef, affärsutvecklingschef och investeringschef. Nu kan han sätta verkställande direktör på meritlistan. Han berättar om hur han vill ta sig an bolagets utveckling framåt.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige