Image

Ny uthyrning i The View

UTHYRNING Uthyrningarna i The View fortsätter i jämn takt. Advokatbyrån Danowsky & Partners är senast i raden att teckna hyresavtal. Avtalet är femårigt och omfattar 995 kvadratmeter kontor på Regeringsgatan 20.
Publicerad den 1 September 2010

Beläget ovanpå Vasakronans fastighet Jakob Större ligger The View, tre nybyggda och toppmoderna våningar i glas. Intresset för lokalerna i The View är stort och med uthyrningen till Danowsky & Partners har mer än 60 procent av den totala ytan hyrts ut.

-Vi är självfallet glada att Danowsky & Partners väljer Vasakronan som värd och Regeringsgatan som adress. Med lokalerna i The View kan vi erbjuda våra hyresgäster en exceptionellt utformad arbetsmiljö i Stockholms mest efterfrågade läge, säger Jan Sterne, fastighetschef på Vasakronan.

Danowsky & Partners är en advokatbyrå med inriktning på affärsjuridik och processer och har ett 20-tal medarbetare. Den 1 december äger flytten till de nya lokalerna rum.

- Vi ser fram emot flytten till The View. Lokalerna är ljusa och toppmoderna och läget det bästa tänkbara för oss och våra klienter. Med de nya lokalerna får vi goda förutsättningar för vår fortsatta utveckling, säger Johan Lidbeck, managing partner på Danowsky & Partners.
CB Richard Ellis har representerat Danowsky & Partners vid uthyrningen.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Hovrätten avslår Oscar Properties överklagan om nekad rekonstruktion

Bolag Den 20 maj överklagade Oscar Properties tingsrättens beslut att neka bolaget rekonstruktion och nu har Svea hovrätt gjort sin bedömning i frågan – beslutet är att de avslår bolagets överklagan, det framgår av en handling från hovrätten som Fastighetssverige tagit del av.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige