Image
Camilla Klint.
Camilla Klint. Bild: Willhem

Willhem plockar in Atrium Ljungberg-chef till ledningsgruppen

Karriär Willhem förstärker nu ledningsgruppen med Camilla Klint som blir övergripande ansvarig för Willhems fastighetsbestånd med drygt 29 000 hyresbostäder. Närmast kommer hon från Atrium Ljungberg och rollen som Chef Asset Management.
Publicerad den 3 Juli 2024

Camilla Klint har en gedigen bakgrund från olika chefsbefattningar inom fastighetsbranschen. De senaste 13 åren har hon haft flera strategiska roller inom Atrium Ljungberg. Utöver den senaste befattningen som Chef Asset Management, har hon under många år drivit samverkansforum mellan fastighetsägare, Stockholms stad och andra intressenter i stadsutvecklingsprojektet Hagastaden, där hon varit ordförande.

Hos Willhem kommer Camilla Klint fortsatt att ha Stockholm som bas, men leda och utveckla fastighetsbestånd och förvaltningsorganisation på samtliga delmarknader där Willhem är verksamma.
– Det känns fantastiskt bra att få välkomna Camilla till vår organisation. Med sitt goda ledarskap och gedigna erfarenhet av att arbeta med förvaltnings- och fastighetsutvecklingsfrågor är jag övertygad om att hon kommer att kunna bidra starkt i det spännande utvecklingsskede som vi befinner oss i, kommenterar Willhems vd Mariette Hilmersson.

– Jag ser verkligen fram emot att få bidra med mina erfarenheter från både stadsutveckling och förvaltning för att stärka Willhems områden och fastigheter med fokus på långsiktig lönsamhet och alla aspekter av hållbarhet, säger Camilla Klint. Willhem har en otroligt spännande utvecklingsplan, kompetent organisation och ägaren Första AP-fonden borgar för kvalitet och långsiktighet.

Camilla Klint tillträder sin tjänst senast i november.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Willhem på Branschguiden

Willhem är ett bostadsbolag med starkt fokus på hög kundservice och trygghet i boendemiljön. Våra fastigheter finns på utvalda tillväxtorter i Sverige. Huvudkontoret ligger i Göteborg. Med Första AP-fonden som ägare utvecklar vi ett långsiktigt och ansvarsfullt bostadsbolag.

Läs mer om Willhem på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

"Tillsvidare jobbar vi med nyckeltalen"

Bolag Det är ett hårt jobbande Trianon som arbetat för att förbättra kostnadskontrollen, öka hyresintäkterna och sänka nettoskulden. Nyckeltalen har stått i fokus och kommer göra så även framöver – iallafall till hösten. Bolaget gör vad de säger att de ska göra konstaterar vd Olof Andersson.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige