Image
Fastigheten Almen, en av de uthyrda fastigheterna.
Fastigheten Almen, en av de uthyrda fastigheterna. Bild: Nivika

Nivika nytecknar hyresavtal i Värnamo och Växjö

Uthyrning Nivika har i Värnamo och Växjö tecknat nya hyresavtal om totalt cirka 2 600 kvadratmeter. Total årligt hyresvärde för hyresavtalen uppgår till 4,3 miljoner kronor och genomsnittlig avtalslängd är 7,1 år.
Publicerad den 3 Juli 2024

Nivika bygger nytt huvudkontor på Bredasten industriområde i Värnamo och nu är också uthyrningen av det nuvarande kontoret klar, ny hyresgäst blir Kommunal som flyttar in till årsskiftet 2024/2025. Bolaget har också nytecknat hyresavtal med GS Facket och IF Metall om 500 kvadratmeter vardera i Värnamo.

Båda hyresgästerna tillträder sina lokaler efter genomförda lokalanpassningar under 2025. I Växjö har nytt hyresavtal tecknats med Linné Hemvård om 800 kvadratmeter.

– Det är mycket glädjande att teckna fyra nya hyresavtal för kontor med nya hyresgäster. Vi avslutar med fina uthyrningar klara strax före semestern och ser fortsatt en stark efterfrågan på lokaler i våra marknader som ger goda förutsättningar för hösten, säger Rasmus Olsson, Uthyrningschef Nivika.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

De är största fastighetsägarna på din semesterort

Lista Sommaren härjar för fullt och många strömmar till Sveriges semesterorter. Fastighetssverige har såklart gjort ett nedslag på några av de största semesterorterna – här får du svaret på vilka som är de fem största fastighetsägarna där du är!

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige