Image

Ny marknadschef på HSB Göteborg

Karriär Jeanette Holmén blir ny marknadschef på HSB Göteborg och kommer senast från Got Event.
Publicerad den 16 Januari 2018
Jeanette Holmén. Bild: HSB Göteborg
Jeanette Holmén.

Innan dess har Jeanette Holmén haft ledande positioner i såväl hotell- som resebranschen och har därmed en bred erfarenhet som hon kommer ha god nytta av i sitt nya uppdrag som marknadschef på HSB Göteborg.

– Det känns väldigt bra att vi lyckats knyta Jeanette till HSB som marknadschef. Hon har erfarenhet från olika branscher, är en modern och kompetent ledare samt brinner för HSBs värderingar vilket gör att hon kommer att spela en viktig roll i vår resa mot visionen ett hållbart boende i världsklass, säger Lars Göran Andersson, vd på HSB Göteborg.

Jeanette Holmén tillträder sin tjänst på HSB Göteborg den 19 mars, där hon kommer att ingå i företagets ledningsgrupp.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Obos Nya Hem-vd:n vill se sänkta trösklar till ägt boende

Bostäder Det är ingen nyhet att exempelvis lärare, poliser och brandmän har svårt att efterfråga nybyggda bostadsrätter på många håll i landet. Sofia Ljungdahl, vd för Obos Nya Hem, menar att de som får samhället att fungera också borde har råd med en egen bostad. – Det här är en jätteviktig fråga, speciellt nu när det är tuffa tider. Något måste göras så att fler kan ta sig in på den ägda bostadsmarknaden.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige