Image
Tillträdande förvaltningschef Jesper Berglund, Nordstans vd Helena Lindqvist och Sanna Dahl som är blivande marknadschef.
Tillträdande förvaltningschef Jesper Berglund, Nordstans vd Helena Lindqvist och Sanna Dahl som är blivande marknadschef. Bild: Nordstan

Ny marknadschef och förvaltningschef till Nordstan

Karriär Den 1 april 2023 får Nordstans centrumledning två nya chefer, Sanna Dahl börjar som marknadschef och Jesper Berglund som förvaltningschef. Sanna kommer närmast från rollen som projektledare på Hufvudstadens marknadsavdelning i Göteborg. Jesper har tidigare varit kommersiell förvaltare på Newsec Property Asset Management.
Publicerad den 7 Februari 2023

– Jag är mycket glad över att få välkomna Sanna Dahl och Jesper Berglund till Nordstans centrumledning. Sanna och Jesper har båda kompetenser och erfarenheter som kommer att vara värdefulla i vårt pågående utvecklingsarbete. Nordstan kommer att växa både i storlek och som destination när den nya entrén från Västlänken öppnar. Vår plats i Göteborgs centrum blir ännu mer självklar och det är något vi tillsammans ska göra vårt bästa för att förvalta, säger Helena Lindqvist, vd Nordstan.

Sanna Dahl har lång erfarenhet av att arbeta med marknadsföring och events som stärker varumärken och skapar levande handelsplatser. Hon kommer närmast från Hufvudstaden där hon ansvarade för marknads- och kampanjplanen i Göteborg vilket inkluderade gallerian Femman, som är en del av Nordstan. Dessförinnan arbetade hon på Åhléns marknadsavdelning med ansvar för Åhléns flag ship stores eventplan och ett marknadsansvar för affärsområdet dam-, barn- och herrmode.

– Handelsplatsen Nordstan ligger mig varmt om hjärtat. Det finns en enorm kraft i den centrala platsen och i den butiks- och restaurangmix som Nordstan erbjuder. Det känns fantastiskt roligt att få vara med att bidra till att Nordstan når sin fulla potential och det är ett uppdrag jag kommer att ta mig an med stort engagemang, säger Sanna Dahl, tillträdande marknadschef för Nordstan.

Jesper Berglund är utbildad Fastighetsförvaltare och har tio års erfarenhet från fastighetsbranschen. Han kommer närmast från Newsec Property Asset Management där han varit kommersiell förvaltare i flertalet fastighetsportföljer för både privata, stora och internationella kunder, allt från bostäder, logistikhallar, handelsplats och kontorsfastigheter.

– Det är med ödmjukhet och stort engagemang som jag tar mig an uppgiften att fortsätta utveckla Nordstan som Göteborgs ledande handelsplats. Jag ser fram emot ett nära samarbete med Nordstans samtliga fastighetsägare, säger Jesper Berglund, tillträdande förvaltningschef på Nordstan.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Roger Akelius: "Leiv behövs hos SBB"

Bolag För Fastighetssverige kommenterar Akelius grundare Roger Akelius fredagens stora bomb i fastighetsbranschen – att Ilija Batljan avgår som vd för SBB och ersätts av Akelius CFO Leiv Synnes.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige