Image
Peter Walhed.
Peter Walhed. Bild: Add Light/Göran Ekeberg

Ny fastighetschef till Uppsala Skolfastigheter

Bolag Den 15 maj började Peter Walhed som fastighetschef på Uppsala kommun Skolfastigheter AB. Här blir han chef över affärsområdet förvaltning dit förvaltning och drift av bolagets 134 fastigheter hör.
Publicerad den 13 Juni 2019

Peter Walhed arbetade tidigare hos Sisab där han varit fastighetsförvaltare, projektansvarig och förvaltningsområdeschef. Nu ska han alltså leda arbetet med att förvaltning av Skolfastigheters alla fastigheter i Uppsala kommun.
– Jag ser fram emot att få arbeta med den fortsatta utvecklingen av affärsområdet, säger Peter Walhed. Ett viktigt områden är hur vi samarbetar med de verksamheter som huserar i våra lokaler, det vill säga skolor och förskolor. Mätningar ger oss högt betyg för kundvård och personlig service och det vill naturligtvis utveckla ännu mer. Det handlar om ökad lyhördhet, ytterligare förbättra skötsel och underhåll av lokaler samt att bli ännu tydligare vad gäller ansvarsfördelningen mellan Skolfastigheter och verksamheten.
– Ett annat viktigt område är att fortsätta utveckla ramavtalet med stadsbyggnadsförvaltningen och utbildningsförvaltningen. Ju bättre vi arbetar tillsammans desto bättre kan vi arbeta för att ge Uppsalas barn och unga bra pedagogiska miljöer att utvecklas i.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sparbössan växer – på egna villkor

Bolag Sparbössan är väldigt selektivt som fastighetsbolag: Fastigheterna i portföljen bör ha ett kulturhistoriskt eller arkitektoniskt värde. Så när vd Sara Östmark pratar om att bolaget är inne i en "tillväxtresa", ja, då är det tillväxt på egna villkor och i egen takt. – Det handlar om vilken typ av organisation man vill jobba i, berättar hon för Fastighetssverige.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige