Image

Ny fastighetschef för Vasallen i Strängnäs

KARRIäR Vasallen har anställt Erik Engström som ny fastighetschef i Eldsund i Strängnäs.
Han tillträder sin tjänst som den 16 augusti 2010.
Publicerad den 23 Juni 2010

Vasallen omvandlar det gamla regementet P10 till en komplett stadsdel med såväl sjönära boenden som skola, handel, verksamheter och service.

- För mig är detta en spännande utmaning och en möjlighet jag inte ville missa. Min pappa är född och uppvuxen här i Strängnäs och jag har tillbringat många somrar här hos mina farföräldrar. Eldsund är en del av de centrala och historiska delarna av Strängnäs och spelar en viktig roll i framtidens Strängnäs. Eldsund och staden har verklig utvecklingspotential, det är en utveckling som jag vill vara del av, säger Erik Engström, tillträdande fastighetschef för Vasallens bestånd i Strängnäs.

Erik Engström har arbetat med fastighetsutveckling i drygt fem år på företagen Svenska hem och Structor. Han är 31 år och har en civilekonomexamen från Internationella handelshögskolan i Jönköping.

- I Erik har vi hittat en kompetent person med gedigen erfarenhet från fastighetsutveckling. Han har även ett brinnande intresse för Strängnäs som ort. Erik har helt enkelt det engagemang som vi söker i den fastighetschef som skall fortsätta utvecklingen av Eldsund, säger Fredrik Pettersson chef för Vasallens affärsområde Mellansverige.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Mariette Hilmersson: "Willhem ska fortsätta spela som ett lag"

Bolag Willhem ska samlas, hitta riktningen framåt och utveckla affärsidén. Det säger vd Mariette Hilmersson till Fastighetssverige efter att de nu inrättat en ny position i ledningsgruppen.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige