Image

Ny ekonomichef på Huge Fastigheter

Karriär Huge Fastigheters nya ekonomichef är Kristina Ferenius. Hon kommer närmast från en motsvarande tjänst på Encon Group.
Publicerad den 8 November 2012
Kristina Ferenius. Bild: Huge Fastigheter. Bild: Huge Fastigheter
Kristina Ferenius. Bild: Huge Fastigheter.

– Det är en spännande utmaning att få vara med på den resa av förnyelse och förändring som Huge nu gör, säger Kristina Ferenius.

Åsa Hedenberg, Huge Fastigheters vd, är mycket nöjd med rekryteringen:
– Det känns fantastiskt kul att välkomna Kristina till vår ledningsgrupp. Hon kommer att leda vidareutvecklingen av vår ekonomistyrning och ha en aktiv roll i vårt arbete med att bli ett modernt fastighetsbolag rustat för framtiden och för de nya spelreglerna för kommunala fastighetsbolag.
Kristina lockades av Huges breda verksamhet med ägande, förvaltning och utveckling av ett stort fastighetsbestånd inom bostäder, samhällsfastigheter och kommersiella lokaler.
– Huge är verkligen med och skapar det som är ett samhälle: människors hem, affären de handlar i och skolan där barnen går. Att få bidra till det samhällsbygget känns både roligt och stimulerande.

Kristina bor i Älvsjö med man och två barn.
– Vi har många vänner som bor i Huddinge och brukar åka till några av de många naturreservat som finns i området. Bara friluftsområdet i Flottsbro med sin skidbacke, sina lekplatser och vandringsleder har jättemycket att erbjuda.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige