Image
Paul van Doninck, chef för Public Affairs och Internationella Relatione på Jernhusen.
Paul van Doninck, chef för Public Affairs och Internationella Relatione på Jernhusen. Bild: Jonas Malmström

Ny chefsroll skapas på Jernhusen

Bolag Paul van Doninck utses till chef för public affairs och internationella relationer på Jernhusen. Rollen är ny och direktrapporterande till vd.
Publicerad den 20 Juni 2024

– Paul van Doninck har varit länge inom bolaget och har djuplodande kunskaper och ett imponerande kontaktnät som är viktigt för oss på Jernhusen. Jag är övertygad om att Paul kommer kunna tillföra mycket i det strategiska arbetet och ser fram emot vårt fortsatta samarbete, säger Biljana Pehrsson, vd på Jernhusen.

Paul van Doninck har sedan starten hos Jernhusen haft i uppdrag att hämta in inspel från bolagets omvärld samt förmedla och förklara Jernhusens roll, bidrag, värde och position i järnvägs- och kollektivtrafikbranschen. Genom att flyttas ut från affärsområde stationer till att rapportera direkt till vd förstärks fokuset i det public affairs-relaterade arbetet till att omfatta hela bolaget.

– Jag brinner för samverkan i frågor som handlar om mobilitet, transportpolitik, myndighetskontakter och internationella relationer. Att få vidareutveckla och driva det arbetet för Jernhusens räkning är en ynnest, säger Paul van Doninck.

Paul van Doninck tillträder sin nya roll omgående.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

De är största fastighetsägarna på din semesterort

Lista Sommaren härjar för fullt och många strömmar till Sveriges semesterorter. Fastighetssverige har såklart gjort ett nedslag på några av de största semesterorterna – här får du svaret på vilka som är de fem största fastighetsägarna där du är!

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige