Image

Ny chefsjurist på Fastighetsägarna

Karriär Mikael Gulliksson är ny chefsjurist på Fastighetsägarna Sverige. Han efterträder Rune Thomsson som nu går i pension.
Publicerad den 18 Januari 2012
Mikael Gulliksen. Bild: Fastighetsägarna. Bild: Fastighetsägarna
Mikael Gulliksen. Bild: Fastighetsägarna.

Mikael Gulliksen kommer närmast från Statsrådsberedningens granskningskansli och har arbetat inom regeringskansliet och riksdagen i mer än tio år.

Han kommer också att ersätta Rune Thomsson som sekreterare i Etiska nämnden.

- För mig känns det spännande och intressant att få arbeta på Fastighetsägarna Sverige. Det jag tidigare arbetat med ligger nära de ämnesfrågor som jag nu kommer att ansvara för här, men jag har aldrig tidigare arbetat som privat jurist så det är helt nytt för mig. Den största förändringen och utmaningen är det nya perspektivet på regler som arbetet hos Fastighetsägarna innebär och det dröjer väl en stund innan jag känner mig varm i kläderna, säger Mikael Gulliksen.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige